хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще имате проблясъци на гениалност,

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще имате проблясъци на гениалност,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 24.08.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще имате проблясъци на талантливост, само че под въздействието на някой различен. Сами ще ви е мъчно да се справите с каквото и да е и не тъй като не желаете, просто такива са нещата сега.

Телец

Уж сме на началото на нова седмица, а към този момент се чувствате изтощени. Ами останете си вечерта вкъщи пред тв приемника или пред компютъра, а най-добре прочетете някоя книга или поприказвайте с домашните, а може би още не сте излизали в отпуска.

Близнаци

Започвате седмицата с готовност да извършите доста неща, единствено не си пилейте времето да обяснявате на близките желанията си. Непременно прочетете пощата си, тъй като там може да ви чака в действителност добра изненада.

Рак

Много задължения ще ви затрупат още от сутринта. Вие сте майстори на организацията, тъй че това надали ще ви тормози. По-скоро отчайващо е, че не можете да сте на всички места по едно и също време. Колко тъпо, че не можете да се мултиплицирате.

Лъв

Странно напрегнати и несигурни ще се чувствате през днешния ден поради неща, които не разбирате. Потърсете помощ и поддръжка, в никакъв случай не сте сами, даже и в най-черния мрак, просто би трябвало да заявите от какво имате потребност.

Дева

Днес ще сте склонни да измененията непоклатимата си досега позиция. Много ще ви вълнуват политическите игри, чак ще ви се чудят хората към вас какво ви е прихванало. Я си гледайте живота, за какво не ревизирате офертите на туристическите организации.

Везни

Днес сте динамични, като че ли нямате нищо общо с вчерашния замислен човек. Пред вас ще се отворят доста нови благоприятни условия, не подценявайте нито една. Изследвайте ги деликатно и едвам тогава действайте.

Скорпион

Трудно ще се концентрирате върху сериозните неща. Днес ще ви се желае да избягате от многочислените си задължения. Вярвайте повече на вътрешния си глас и няма да съжалявате.

Стрелец

Благодарение на почивните дни, през днешния ден ще съумеете да се справите с проблемите, които се изправят пред вас. Опитайте се да сте по-търпеливи и да деянията схващане към хората, които схващат по-бавно. То се е видяло, че някои неща ще се вършат по два пъти, така че – въоръжете се с самообладание.

Козирог

Днес решително отстоявайте своите позиции на работното си място, даже и да срещате сериозна опозиция от страна на сътрудници, началници и настоятелен сътрудници. Не провокирайте разногласия на работното си място, тъй като надали ще имат позитивен върху вас резултат.

Водолей

Отпочинали и бодри при започване на седмицата, изпълнени с нови хрумвания и хъс да се справите с нещата по-добре от всеки различен. Рутината бързо ще ви върне на земята, само че не позволявайте на ентусиазма да си отиде, с него несъмнено се работи по-лесно.

Риби

Хубав вторник. Имате въодушевление и всички към вас ще го усетят. Днес вие сте моторът на нещата, не се оставяйте в непознати ръце, а действайте. И не пропускайте да отделите особено внимание на обичания човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР