хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днешният ден е просто една истинска

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днешният ден е просто една истинска
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 22.08.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днешният ден е просто една същинска почивка, пробвайте да я изживеете пълноценно. Все ще се намерят всякакви видове, които ще се опитат да ви помрачат настроението, само че вие не им доставяйте това наслаждение.

Телец

Идеален ден за странствуване. Най-добре ще е да сте наоколо с водни басейни, по този начин ще се възстановите най-бързо. Сутринта може да зародят някои спорове, само че с повече разсъдък елементарно ще се разрешат.

Близнаци

Денят е с много богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви създадат изненада, която може да е ви зарадва изключително. Утешете се най-малко, че е вследствие на благи усеща.

Рак

Поводи за черни мисли няма да ви липсват, само че в този сезон е непростимо да им позволите да се загнездят в съзнанието ви. Прекарайте по-голямата част от деня с хора, които биха ви разведрили, вместо да ви задълбават от ден на ден в мрачните ви настроения.

Лъв

Не е лек този ден. Може най-неочаквано да се окажете предадени от човек, в който сте се клели. Не го съдете, просто се пробвайте да разберете претекстовете му, нищо чудно да се окаже, че ви е направил положително.

Дева

Бъдете по-бодри, не се палете за дреболии. Вечерта ще бъде такава, каквато очаквате, само че в случай че се изтощите прочувствено денем, няма да можете да ѝ се наслаждавате.

Везни

Трябва да степенувате целите си преди да пристъпите към деяние. Имайте поради, че есента към момента не е настъпила, тъй че не се захващайте със зимнината, а гледайте да сте по-дълго на открито.

Скорпион

Почти през целия ден ще сте много тягостна компания, не че няма да има аргументи, само че коства ли си да се тормозите. Нищо не заслужава да му придавате толкоз огромно значение, че да ви скапва настроението. Бъдете дзен, гледайте метафизичен на живота.

Стрелец

Гледайте да подредите нещата си денем, тъй като по здрач не всичко ще става съгласно желанията ви. Не се поддавайте на провокации и се пробвайте тактично да прокарате своята линия.

Козирог

Не се поддавайте на всеобщото мрънкане, в края на краищата към момента е лято и е просто обидно да бъдете намръщени. Идеален ден за занимания и спорт. Ако прекарате повече време в компанията на дребни деца, ще се усетите даже и подмладени.

Водолей

Трябва да степенувате целите си преди да пристъпите към деяние. Имайте поради, че есента към момента не е настъпила, тъй че не се захващайте със зимнината, а гледайте да сте по-дълго на открито.

Риби

Ще би трябвало да претворите разсъжденията си в практиката, а това не постоянно е елементарен развой. Гледайте да свършите нещо, вместо да развивате празни теории. Дори и да не го извършите, в последна сметка през днешния ден е почивен ден и можете да си позволите малко разформироване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР