Арина Сабаленка се превърна от машина за победи в такава

...
Арина Сабаленка се превърна от машина за победи в такава
Коментари Харесай

Сабаленка към екипа си: Благодаря ви, че не се отказахте от мен; този трофей е ваш

Арина Сабаленка се трансформира от машина за победи в такава за двойни неточности, откакто през предишния сезон имаше големи проблеми с началния си удар и закономерно не завоюва нито един важен трофей. Беларуската обаче нямаше време да унива и явно е свършила страхотна работа през предсезонната си подготовка, тъй като през днешния ден записа 11-тата си поредна победа през 2023-та, а тя ѝ донесе нейната дебютна купа от Големия шлем. Световната номер пет до момента в никакъв случай не беше прекосявала даже полуфиналната фаза на " мейджър " съревнование и одобри извънредно прочувствено своя успех, споделяйки следното в церемонията по награждаването:

" Като за начало, то бих желала да се извиня за неприятния си британски, тъй като към момента трептя и думите ми идват на моя роден език. Невероятна чест е да приема трофея от легенда като Били Джийн Кинг, която е направила толкоз доста за нашия спорт. Сега е моментът да поздравя Елена, тъй като тя е в действителност превъзходна тенисистка и съм съгласна да имаме още доста такива невероятни борби, в случай че са на финалите в шампионатите от Големия шлем. Очевидно е, че с твоя екип вършите страхотна работа и триумфите ви са изцяло заслужени.

Благодаря на всички, които направиха провеждането на напреварата допустимо и също по този начин на публиката, без която сходно събитие просто не е същото. Време е да се обърна и към моя прелестен тим. Наясно съм какво ви предизвиках и какъв брой компликациите имахме през последната година. Благодарна съм ви, че останахте до мен, когато имах максимален потребност от вас и не ме изоставихте. Заслужавате повече тази купа от мен самата. Накрая желая още веднъж да се обърна към почитателите, тъй като атмосферата беше неповторима. Надявам се още веднъж да се завърна следващата година и да ви развеселявам с още по-качествен тенис, като би било отлично, в случай че ме подкрепяте все толкоз мощно " - приключи разчувстваната шампионка от Аустрелиън Оупън. 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР