Американският президент Доналд Тръмп говори от Белия дом за изброния

...
Американският президент Доналд Тръмп говори от Белия дом за изброния
Коментари Харесай

Тръмп в първа реч: Леле, много е, печелим навсякъде, а резултатите са феноменални!

Американският президент Доналд Тръмп приказва от Белия дом за изброния ден в Съединени американски щати. БЛИЦ прецизира, че по-рано през днешния ден.

„ Без подозрение това е конференцията в най-късния час, която повеждам. Благодаря ви! Искам да благодаря на американския народ за голямата поддръжка. Милиони ме поддържаха “, бяха първите думи на Тръмп.

Той разясни, че „ една тъжна група хора се пробва да отнеме извоюваното от нас “.

„ Най-напред желая да благодаря на целия ми екип. Готови сме за огромно тържество. Печелим на всички места . Резултатите довечера са феноменални, приготвяме се и безусловно към този момент сме подготвени да излезем и да честваме нещо доста красиво.

Такъв избор, подобен триумф, който реализира върхове. Получаваме рекордна поддръжка за нашето необикновено придвижване “, сподели Тръмп.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден стана ясно, че.

„ Ние освен спечелихме във Флорида , а спечелихме с доста.

Великият щат Охайо, Тексас , спечелихме със 700 000 гласа и е ясно, че печелим и в Джорджия . Печелим Пенсилвания с доста, с доста огромна преднина.

С 2,5% печелим Северна Каролина . С 1,4% от 77 000 гласа – остават още 5% за броене и няма по какъв начин да ни настигнат “, посочи американският президент.

„ Ако погледнете резултатите, то ще видите, че в Аризона към този момент се разгласи победа за другия, само че там гласовете не престават да се броят. Да не забравяме, че това са така наречен „ територии на Тръмп “.

В началото се говореше, че не е евентуално да спечелим, само че ние го вършим. Дори успеха в Аризона не ни е нужна, само че я имаме.

Ето, помислете си – имаме шестстотин и деветдесет хиляди гласа в Пенсилвания . Това даже не са близки резултати. 57% от гласовете към този момент са преброени и става невероятно да бъдем настигнати.

Вероятно цифрите ще вървят нагоре “, разясни Тръмп.

„ Погледнах цифрите в Мичиган , където печелим, и си споделих: „ Леле, доста е “. Печелим и Уисконсин “, похвали се американският президент, който се бори за втори мандат в Белия дом

„ Ще ги осъждам. Да си знаят! “, закани се Тръмп.

„ Сега задачата ни е да осигурим честност за положителното на нацията. Този миг е доста значим. Това е моментът, в който желаеме законът да се ползва както би трябвало. Така, че ще се обърнем към Върховния съд на Съединени американски щати .

Тъжно ще е, в случай че се появят бюлетини в 4 сутринта, които би трябвало да се прибавят.

Аз знам, че към този момент сме спечелили “, безапелационен бе Тръмп.

БЛИЦ напомня, че .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР