Кампанията върви по приличен начин, но на някои от опонентите

...
Кампанията върви по приличен начин, но на някои от опонентите
Коментари Харесай

Георгиев, ГЕРБ-СДС: За да има чужди инвестиции в страната е необходима политическа стабилност

Кампанията върви по порядъчен метод, само че на някои от съперниците ни не се нравят социологическите изследвания и се пробват да придадат скорост на техните акции с неприятни послания, в това число за политики, в които самите те са взели участие. Това сподели кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев в „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

„ Политически неприемливи сътрудници, от позиция на техните послания, са „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Няма по какъв начин нашата визия да бъде съвместима с тях. Оттам-нататък, в никакъв случай не сме се отричали от нищо, още повече в границите на един остър спор какво ни чака след следващите парламентарни избори, които ще подредят партиите “, уточни Георгиев.

Политикът счита, че с цел да има непознати вложения в страната е нужна политическа непоклатимост. Той уточни, че пътуванията в чужбина по време на ръководството на ГЕРБ- са били насочени към показване на опциите на страната и политическата непоклатимост за този интервал.

Той разяснява проблемите в образованието. Георгиев уточни, че темпът на повишение на учителските заплати, на новите вложения в образованието и подобряването на материалната база в учебните заведения е спрял.

Политикът разяснява и проблемите с инфраструктурата. Той сподели, че държавните управления на ГЕРБ- до 2021 година са отделяли целеви средства за тези планове.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР