Американският актьор Райън Рейнолдс ще предложи розова версия на костюма

...
Американският актьор Райън Рейнолдс ще предложи розова версия на костюма
Коментари Харесай

Рейнолдс дава костюма си от Дедпул за благотворителност

Американският артист Райън Рейнолдс ще предложи розова версия на костюма си от „ Дедпул “ на търг. Събраните средства звездата ще задели за щедрост - в интерес на фондация за битка с рака.
Първата лента за антигероя на Marvel се появи на бял свят при започване на 2016 година, а все още снимачният екип отпред с режисьора Дейвид Лич работи върху втория филм от поредицата. Той се чака да направи международната си премиера на 18 май.

„ Този костюм не наподобява на нищо друго на света, както и самият Дедпул не може да бъде съпоставен с никой различен супергерой. С него можем да ударим раковите болести по този начин, както той бие своите врагове ", намигна Рейнолдс в обществените мрежи във връзка търга, като добави, че костюмът е подобаващ, както за разходка до магазина, по този начин и за женитба.

За да имат късмет да се снабдят с лота, почитателите би трябвало да внесат минимум 10 $ във Фондацията LetsFCancer. Колкото по-големи са даренията, толкоз шансът за приемането на костюма става по-голям. За превод от 5000 $ Рейнолдс дава обещание да запише персонално гласово обръщение.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР