Актрисата Яна Маринова направи шокиращо признание пред последователите си в

...
Актрисата Яна Маринова направи шокиращо признание пред последователите си в
Коментари Харесай

Яна Маринова парализирана от страх

Актрисата Яна Маринова направи шокиращо самопризнание пред почитателите си в обществените мрежи, които към този момент няколко дни размишляват върху написаното. 

Една от най-успешните и красиви родни актриси си призна, че е предходна през доста тежък интервал и даде мотив на всички да разсъждават върху случилото се. 

" Натрупа за малко преди няколко дни, само че бързо се стопи. Точно, както всичко, което ме плаши. И го пиша, тъй като в действителност минах през някакъв непоносимо тъп интервал, в който безусловно не можех да се позная.

И в този момент го назовавам тъп, тъй като за следващ път виждам какъв брой неуместно е всичко " ужасно ", в случай че на момента намеря метод да се погледна в профил, без страст и все едно е минало време.

Това, което си представях, че може да се случи ме парализираше от боязън доста повече от това, което действително се случваше. Но по какъв начин да видя истината, когато бях заета с това да се опасявам!? 

Нищо, за празниците си поисквам време за хората, които обичам и дома ни! Но и безшумно време за себе си, с цел да си напомня това, което бях не запомнила в шумотевицата:
Страхът е най-лошият консултант ", пише Яна Маринова в своя профил във Facebook.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР