Ако случайно покрай новините за посещението на принц Уилям и

...
Ако случайно покрай новините за посещението на принц Уилям и
Коментари Харесай

Как изглежда Меган Маркъл след раждането? Питайте принц Хари!

Ако инцидентно около новините за визитата на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Пакистан (ТУК, ТУК и ТУК) сте усетили неналичието на принц Хари и Меган Маркъл , незабавно ви даваме малко информация, която ще стопли сърцето ви.

Вижте фотоси на двамата от вчерашното събитие тук >>>

Във вторник вечер херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха годишните благотворителни награди WellChild , които обезпечават грижа за тежко заболели деца и младежи в Обединеното кралство. В лондонския хотел Royal Lancaster двамата се срещнаха с спечелилите във всяка категория и похвалиха фамилиите на деца със болести за куража и силата .

 Меган и Хари Getty

Сред гостите на събитието беше 10-годишната Еми дружно със своята майка Ийв , която споделя за срещата си с принц Хари и Меган Маркъл пред “Hello”. Оказва се, че Ийв е станала очевидец какъв брой естествени са херцогът и херцогинята, а мотив за размяната на реплики бил външният тип на Меган 4 месеца след раждането .

„ Тя бяха чудесни “, споделя Ийв. „ Когато тя седна, споделих: „ О, изглеждаш необикновено, а напълно скоро си родила. “ Тогава той погледна към нея и ѝ сподели: „ Видя ли, споделих ти! “, по метода, по който и ние бихме…Наистина се усеща, че двамата са доста земни. “

 Меган и Хари Getty

Изглежда, че купата не пречи на Меган Маркъл да бъде като съвсем всеки човек, който не е уверен в думите на околните си преди да чуе същото от чужд.

Вижте фотоси на двамата от вчерашното събитие тук >>>

За премиите WellChild херцогинята на Съсекс се появи в пресен тип с роклята, която носеше и при оповестяването на годежа си с принц Хари през ноември 2017 година Зеленият модел Parosh беше комбиниран със светлокафяво палто Sentaler, обувки Manolo Blahnik и чанта с шал Montunas.

По време на речта си на снощната гала принц Хари беше очевидно трогнат , написа “Hello”. Преди да появят сълзи в очите му, херцогът на Съсекс признава: „ По това време предходната година, когато присъствахме тук, аз и брачната половинка ми знаехме, че чакаме първото си дете – никой различен не знаеше, с изключение на нас… “.

 Меган и Хари Getty

След къса пауза той продължава: „ Помня по какъв начин стисках ръката на Меган толкоз мощно, до момента в който и двамата си мислехме какво би било един ден да бъдем родители, само че и още какво би било да вършим всичко по силите си, с цел да пазиме и оказваме помощ на детето си при положение, че то се роди с затруднения или те се появят във времето. А в този момент, като родители, да бъдем тук и да приказваме на всички вас допира в сърцето ми струни по метод, който в никакъв случай нямаше да схвана, в случай че нямах лично дете. “

Двойката споделя още, че Арчи несъмнено е наследил цвета на косата от татко си . Анджела, майка на 11-годишната Мили, споделя, че са попитали кралската двойка: „ Меган сподели, че е рижав, а Хари удостовери, че си проличава по веждите. “

Вижте фотоси на двамата от вчерашното събитие тук >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Стобските пирамиди: съвършена еднодневна разходка от София Щастливите девойки пътуват Стобските пирамиди: съвършена еднодневна разходка от София  Кръстова Гора: там, където се сбъдват фантазиите Щастливите девойки пътуват Кръстова Гора: там, където се сбъдват фантазиите  5 енергийни места, които да посетите в България Щастливите девойки пътуват 5 енергийни места, които да посетите в България Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР