Когато искате да спортувате или да откраднете малко време за

...
Когато искате да спортувате или да откраднете малко време за
Коментари Харесай

Секси танци за ума, тялото и душата

Когато желаете да спортувате или да откраднете малко време за себе си, тялото и мозъка си, класическите класове по йога от дълго време са в предишното. На коя от нас не се е случвало класът по йога да е малко отегчителен, да не можем да се съсредоточим в асаните или просто да не се усещаме на място измежду цялата тази тишина и успокоение в залата?! Ако сте edna от тези дами – материалът ни е за вас.
 15 обичани кино лентата за танци  15 обичани кино лентата за танци  15 обичани кино лентата за танци  15 обичани кино лентата за танци
През 2024 година от ден на ден се постанова като наклонност „ дейната медитация “ – методът да релаксираш, до момента в който правиш нещо, което зарежда мозъка и тялото ти, освен с отмора и осъзнаване, само че и с приятни страсти като танците наприме р. Изобилстват класове по разнообразни видове танци – от ориенталските бели денс до зумбата, която добре познаваме и пол денс – танците на стълб. Целта – да влезем във форма физически и да разтоварим съзнанието си от всекидневието. И за това не постоянно медитативната поза оказва помощ в случай че сте по-енергичен вид, който търси провокации.
 Ексцентричните танци на Джанлука Ваки  Ексцентричните танци на Джанлука Ваки  Ексцентричните танци на Джанлука Ваки  Ексцентричните танци на Джанлука Ваки
Предаването „ На Кафе “ по NOVA ни среща с Тамара – създател на класа по dirty dancing. Танците, които преподава тя са завръщане към женската сила, посредством нашата половост, надалеч от познатите ни семинари и ретрийти, които стъпват на любовта към себе си, посредством заучени изречения от книгите по приложна логика на психиката. За да се включите в клас по dirty dancing би трябвало да промените спортното облекло със секси чорапогащи и боди, подчертаващо извивките на тялото и да се „ качите “ на комфортни токчета, които да разсънят чувството за дамата във вас .
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Няма мъж, който не би се зарадвал дамата до него да може да движи изкусително тялото си и да се усеща уверена и женствена - тъй че танцуването идва с бонус - хармонични взаимоотношения във връзката. Коя от нас не желае да се усеща като Оливия Нютън Джон в " Мръсни танци " и да може да съблазнява, до момента в който се забавлява!

И никой не желае да ставате експерти. За час и половина, колкото трае един клас, разпростирате женската си сила посредством обикновени привидно придвижвания, а до момента в който ги изпълнявате се отпускате и забавлявате и подчертавате тялото си. Как да вървим вярно, какво лъчение да имаме, по какъв начин да стъпваме решително и несъмнено да танцуваме – това са единствено част от нещата, които ще усвоите в един час по dirty dancing, надалеч от еманципацията и битката за доказване, която е обзела множеството дами в наши дни.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Какво още да очаквате в този вид танцово предизвикателство – описват във видеото от „ На Кафе “ нагоре!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР