След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни обрати, смразяващи улики

...
След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни обрати, смразяващи улики
Коментари Харесай

Нещата излизат извън контрол на финала на ,,Есента на демона

След 11 епизода, изпълнени с голям брой мистериозни обрати, смразяващи улики и интензивни страсти, този четвъртък в 22:00 ч. следва дълго чаканата развръзка в „ Есента на демона “ . Хитовата престъпна поредност ще държи почитателите напрегнат до последната секунда. Разкриването на килъра ще бъде придружено от доста трагични моменти и сериозни обстановки , а животът на огромна част от героите ще бъде подложен в заплаха.

Темата за справедливостта в огромния край на „ Есента на демона “ ще бъде пречупена през необикновена призма. Всеки от персонажите ще премисли смисъла на тази дума, а особеното тълкувание на килъра ще се окаже водещо при всяко от злокобните му дейности и злокобни убийства.
 Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона
Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще открият скривалището на нарушителя , само че това ще е единствено началото на едно от най-напрегнатите и прочувствени събития в целия сезон. Двамата ще се озоват в непредвидена клопка и ще им се наложи да платят непостижима цена, с цел да получат отговори на въпросите си.

Междувременно Харитонов (Димо Алексиев) и Заимова (Христина Апостолова) също ще опитат да стигнат до килъра, само че първата им среща с него ще се трансформира в същински екшън. Опасна престрелка ще покаже уменията на опитните служители на реда, само че все пак един от тях ще бъде ранен. Каква ще бъде развръзката за двамата проверяващи?
 От снимачната площадка на „ Дяволското гърло “, сезон 2  От снимачната площадка на „ Дяволското гърло “, сезон 2  От снимачната площадка на „ Дяволското гърло “, сезон 2  От снимачната площадка на „ Дяволското гърло “, сезон 2
Кой ще се окаже серийният палач? Дали е работил самичък, или е имал съучастници? Какво ще се случи с Мия и Филип? Ще бъде ли хванат причинителят или ще успее да се измъкне? Коя ще е последната му жертва? Защо е направил злокобните убийства и какво е желал да показва с тях?

Не пропускайте и специфичната графа за „ Есента на демона “ на следващия ден в „ На кафе “. Деси Жаблянова ще беседва с Теодора Духовникова на снимачната площадка на сериала във Велико Търново. Преди това в „ Здравей, България “ феновете на NOVA ще схванат какво още могат да чакат от финала от артиста Асен Блатечки и режисьора на престъпната поредност Павел Г. Веснаков.

Следете и формалния на „ Дяволското гърло: Есента на демона “ за настоящи вести.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР