Може да познавате Доли Партън като блестящата, общителна и откровено

...
Може да познавате Доли Партън като блестящата, общителна и откровено
Коментари Харесай

Кралицата на кънтри музиката: Вижте Доли Партън преди и сега и научете 10 неизвестни факта за нея

Може да познавате Доли Партън като блестящата, общителна и искрено радостна кралица на кънтри музиката и защото нейната популярна кариера е траяла толкоз доста десетилетия, наподобява, че в този миг се знае всичко за нея. А това съвсем не е по този начин, изключително най-забавните обстоятелства от биографията й.

Ето за какво съставихме този лист от 10 занимателни обстоятелството , които не е наложително да знаете за 77-годишната суперзвезда Доли Партън, само че пък ще са ви обезпечено забавни.
                             

Доли Партън написа за дебютния соло албум на Тина Търнър

Вероятно знаете, че могъщата химикалка на Партън стои зад „ I Will Always Love You “ на Уитни Хюстън, само че знаете ли също, че Партън е впрегнала тези умения за писане на песни за Тина Търнър? Според Grammy.com кънтри звездата е написала " There'll Always Be Music ", която е в дебютния солов албум на Turner, Tina Turns the Country On!
                             

Доли Партън има 11 братя и сестри

Родена на 16 януари 1946 година в Питман Сентър, Тенеси, Партън израства като едно от 12 деца! Двама от братята й са умряли, само че девет от нейните братя и сестри са останали.

Доли Партън оказва помощ за финансирането на имунизацията против Коронавирус на Moderna

През 2020 година певицата на „ Jolene “ подари 1 милион $ на Медицинския център на университета Вандербилт, който оказа помощ за проучването и създаването на имунизацията против COVID-19 на Moderna, която излезе идната година.

Доли Партън е омъжена от 57 години

Партън е омъжена безусловно - цялостен живот! Певицата се омъжва за своята сродна душа, Карл Дийн Томас, на 30 май 1966 година и от този момент двойката е мощна дружно. Още по-впечатляващ е фактът, че колкото и обществена да беше кариерата й през годините, тя към момента съумя да резервира връзката си с Томас далею от медиите.
 Как се трансформираха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и в този момент  Как се трансформираха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и в този момент  Как се трансформираха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и в този момент  Как се трансформираха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и в този момент
Доли Партън и нейната най-хубава другарка са близки от детството

Ако смятате, че продължителността на брака й е впечатляваща, изчакайте, до момента в който чуете, че певицата от " Coat of Multi Colors " е била най-хубава другарка с еднакъв човек повече от 60 години.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Точно по този начин, Партън и нейната най-хубава другарка през целия й живот, Джуди Огъл, са били приятелки откогато са били дребни. Двете са толкоз близки, че даже се говореше, че са двойка, което Партън постоянно отхвърля изрично.
 

" Джуди и аз сме най-хубави приятелки от 64 години, откогато бяхме дребни деца ", споделя тя. " Родителите ни се познаваха, израснахме дружно, бяхме като сестри, станахме най-хубави приятелки. "
 

Доли Партън има повече от 100 перуки

Партън, несъмнено, е известна с музикалните си гении, само че част от нейната прелест е нейният външен тип: блестящите тоалети, нейните известни телесни извивки и, несъмнено, нейните високи до небето перуки.
 Как се трансформираха звездите от  Как се трансформираха звездите от  Как се трансформираха звездите от  Как се трансформираха звездите от
Говорейки за своите комплицирани прически, певицата споделя пред Entertainment Tonight: " Веднъж някой ме попита: " Колко перуки имаш? Казах, " Ами би трябвало да имам най-малко 365, тъй като нося съвсем всеки ден. "
                             

Доли Партън е рекордьорка на Гинес

Партън завоюва справедливия си дял от самопризнания през цялата си кариера, а 12-кратната носителка на Грами продължава да подрежда рафтовете си с оценки.

Според Los Angeles Times, Партън получи три нови заглавия за Световен връх на Гинес през 2023г. : Най-много студийни албуми, издадени от кънтри певица, Най-много топ 10 записа в класацията на Billboard за най-хубави кънтри албуми в Съединени американски щати (жени) и Най-дълъг интервал от № 1 Хитове в класацията за най-хубави кънтри албуми в Съединени американски щати (жени).
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Доли Партън един път загуби личния си конкурс за аналогия

По време на изявление с Робин Робъртс през 2009 година, певицата разкрива, че един път е изгубила конкурс за аналогия на личния си облик.
 

„ Беше на съревнование за Хелоуин преди години на бул. Санта Моника, където всички момчета бяха облечени като мен и аз просто преувеличих външния си тип, влязох и просто се качих на сцената “, спомня си тя. " Не завоювах. Дори не се приближих до успеха. “

Доли Партън има собствен личен увеселителен парк (но не е тествала атракционите!)

Въпреки че има звезда на Алеята на славата в Холивуд и беше въведена в Залата на славата на рокендрола през 2022 година, Партън е увековечена по доста по-вълнуващ метод: посредством своя увеселителен парк Dollywood. Въпреки че туристическата дестинация в Тенеси в началото е открита през 60-те години на предишния век, тя е обновена като Доливуд през 1986 година, откакто Партън купува някои дялове в компанията майка на парка.

„ Когато растях тук в Грейт Смоуки Маунтинс, идвахме понякога в тази област “, споделя Партън пред USA Today. „ Когато беше окръжният панаир, идвахме в града и си мислех, че в случай че съумея да стана огромна звезда, в случай че забогатея, както си мечтаех, ще се веселя да направя нещо особено, да се върна в моя дом и да построя личен парк.

Въпреки че тематичният парк е необятно известен, Партън го прави оценка от разстояние. „ Аз не се возя на атракциони “, споделя тя пред New York Times. " Никога не съм пробвала. Имам проблеми с вестибуларния уред, не е моят вид развлечение! “.  „ С цялата тази коса имам толкоз доста за губене, както перуката си, по този начин и обувките си. Не обичам да ме объркват! “

Доли Партън комуникира единствено посредством факс

Кръщелницата на Доли Партън Майли Сайръс един път показа, че кънтри звездата избира да комуникира по... факс.

„ Тя се разстройва, когато не отговаряш “, сподели Сайръс в епизод от 2021 година на „ Шоуто на Греъм Нортън “, добавяйки, че тя самата даже не има факс. „ Това е като „ Съжалявам, даже не знам. Половината хора, които гледат вашето шоу, може даже да не знаят какво е факс машина! “ 
                             

„ Никога не съм се забърквал във всичко това, тъй като ще ми отнеме прекалено много време, в случай че се опитам да се свържа с всички, които се пробват да се свържат с мен “, изясни Партън в епизод от 2023 година „ Така че просто споделям: „ Изпратете ми факс! Изпратете ми факс или ми се обадете и аз ще ви се обадя назад. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР