Ако си мислите, че Уилям и Кейт са женени от

...
Ако си мислите, че Уилям и Кейт са женени от
Коментари Харесай

Уилям и Кейт си дали клетва да се оженят години преди годежа

Ако си мислите, че Уилям и Кейт са женени от епохи и са двойка даже от по-отадвна - да, прави сте. И още нещо - двамата са си дали клетва да се венчаят един за различен доста преди нещата да станат съществени и да се сгодят!

През 2007г. Уил и Кейт си дали заричане, че ще стигнат до олтара и вижте ги през днешния ден - щастливо женени повече от десетилетие след сключването на пакта!

Кралският сътрудник Кати Никол написа в книгата си "Кейт: Бъдещата кралица ", че двамата с Уилям са обсъждали брака си години преди да се сгодят. Докато към момента били във етапа на срещите и неангажираща връзка, Уилям желал да отстрани напрежението и от двамата и решил да поведе полемика дали би трябвало да прекарат живота си дружно или не.

 уилям кейт Getty/Gulliver

Така пресните влюбени стигнали до заключението, че един ден ще се оженят един за различен.

По време на отмора на роматичен остров, Уилям заречен на Кейт, че има съществени намарения към нея, написа в книгата си Кати. Тогава за първи път двамата заговорили за брак, с океана пред тях и хилядите примигващи звезди на нощното небе, Уилям заречен на Кейт, че един ден счита да се ожени за нея.

 уилям кейт Getty/Gulliver

Е, двамата се разделят малко по-късно съдбоносно заричане, само че малко по-късно се събират още веднъж и в последна сметка извършват обещанието си!

"И двамата бяхме доста млади ", споделя за раздялата в изявление Уилям. "Учехме в университета, към момента откривахме себе си, променяхме се, растяхме. "

В последна сметка двамата още веднъж намират път един към различен и се срещат още 3 години преди Уил да предложи публично брак на Кейт през 2010г. Година по-късно двамата се женят, а Кейт става херцогиня на Кеймбридж. 3 бебета и 8 години по-късно, Уил и Кейт към момента изживяват своята приказка.

Припомнете си ТУК най-красивите и вълнуващи фрагменти от кралската женитба на Уилям и Кейт >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР