Афганистанец, кандидат за убежище в Германия, призна пред съда във

...
Афганистанец, кандидат за убежище в Германия, призна пред съда във
Коментари Харесай

НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА: Дъщерята на високопоставен чиновник брутално изнасилена и убита! Извергът разказа как я...

Афганистанец, претендент за леговище в Германия, призна пред съда във Фрайбург, че е изнасилил и умъртвил 19-годишна немска студентка по медицина, съобщи Reuters, представено от Блиц. Жертвата Мария Лaденбургер се удави в плитките води на река Драйзам в града през октомври 2016 година Момичето е щерка на почитан чиновник на Европейски Съюз.

Подсъдимият Хюсеин Кхавари призна, че е използвал огромни количества алкохол и наркотични субстанции, преди да смъкна от велосипеда инцидентно преминаващата край него млада жена, да я изнасили, да я задуши с шал и да я захвърли в безсъзнание в реката. Той помоли фамилията й за амнистия.

Хюсеин, който е влезнал в Германия през 2015 година, е в ареста от декември 2016 година Той твърди, че сега на закононарушението е бил на 18 години, само че съгласно прокуратурата е бил на 22. Ако съдът реши, той може да бъде наказан не като малолетен на 15 години затвор, а като пълновръстен на пожизнен затвор.



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР