90-дневната диета сбъдва мечтите. Създателите на системата са Бреда Хобат

...
90-дневната диета сбъдва мечтите. Създателите на системата са Бреда Хобат
Коментари Харесай

90-дневната диета – ключ към здравословния начин на живот

90-дневната диета сбъдва фантазиите. Създателите на системата са Бреда Хобат и Мойца Поляншек. Те оферират тримесечна диета за намаляване без строги ограничавания. Тази диета е универсална и може да бъде чудесна опция както за тези, които просто желаят да открият здравословен метод на живот, по този начин и за всички, които имат предпочитание да смъкват 20 или повече кг, написа Труд.

Тя е безвредна и ефикасна и всеки един може да изпита нейната мощ, провеждайки тримесечен курс с отличен резултат. Ако следвате разпоредбите прецизно, няма да почувствате необикновен апетит, а фигурата ви скоро ще придобие мечтаната форма.

Принципи на 90 дневната диета

При основаването й, словенските диетолози са се управлявали на първо място от правилата на разделното хранене. Целта на диетата е да се ориентират хората към него и да стартират да се грижат по-добре за тялото си. В допълнение към обстоятелството, че системата допуска положителни резултати при намаляване, това напълно не е всичко.

90-дневната диета дава обещание също по този начин да усъвършенства действието на храносмилателната система и да форсира метаболитните процеси.

Всички 90 дни са разграничени на четиридневни цикли, през които би трябвало да се храните по следната скица:

Ден 1 – може да хапвате само протеинови артикули
Ден 2 – нишестени храни
Ден 3 – въглехидратни храни
Ден 4 – витаминозни ястия
На 5-ия ден цикълът се повтаря изначало.

Всеки месец (след 7 четиридневни цикъла) би трябвало да организирате гладен ден на чиста, негазирана вода, вероятно с лимон. За интервала на осъществяване на 90 дневната диета се падат 3 такива „ гладни “ дни или познати като „ водни “ от феновете на 90 дневната диета.

Таблица с подобаващите артикули при провеждането на 90-дневната диета

Протеинов ден
Яйца, мляко и всевъзможни ферментирали млечни артикули, постно месо, риба (минтай, мерлуза, скумрия, путас, сьомга, сьомга, пъстърва), морски блага, комбинирани с неутрални зеленчуци.

Нишестен ден
Зърнени храни ( ориз, просо, ячка, елда, пшеница, перлен ечемик, овесени ядки ), бобови растения, всевъзможни зеленчуци и бульон от тях, самун с трици.

Въглехидратен ден
Тестени произведения без квас, паста от твърда пшеница, сладолед, шоколад с високо наличие на какао.

Витаминозен ден
Всички типове плодове, сокове от тях, сушени плодове, зеленчуци, ядки.

Меню за всеки ден
90-дневната диета няма ясно дефинирана диета за целия интервал на намаляване. Авторите срещат читателите с главните правила на диетата, листата на позволените храни, лесните и здравословни предписания. Също по този начин в книгата има специфична таблица за съчетание на артикули. Въз основа на тези данни всеки може да сформира меню за себе си, което ще бъде най-приемливо за него. Българската софтуерна компания MyApp.bg е основала особено мобилно приложение за iPhone, Huawei и Android телефони, което да ви помава в избора на ястия и детайлни предписания за приготвянето им.

Основната възбрана е, че не можете да разменяте дните в повтарящи се четиридневни цикли и да ядете храни от други дни.

Разнообразието на диетата въобще не значи, че можете да „ преяждате “ с разрешените храни. Процесът на намаляване ще започва единствено в случай че човек приема по-малко калории, в сравнение с изразходва. Ето за какво, менюто би трябвало да бъде формирано по подобен метод, че постоянно да има лек калориен недостиг.

Основните хранения са за обяд и вечеря (от 12 до 19 часа). Противно на някои неверни тълкувания, има ограничавания за размера на порциите, а не просто да избягвате преяждането и да спазвате едни и същи шпации от време сред обособените хранения. Последното хранене постоянно би трябвало да организирате не по-късно от 20 часа или 3 часа преди да се приготвите за сън. То би трябвало да бъде с половината от количеството за обяд.

През целия интервал на намаляване и в бъдеще, откакто завърши диетата, е належащо да се води деен метод на живот. След края на диетата резултатите от загубата на тегло сигурно ще ви зарадват.

Стройната фигура и грациозните линии на тялото са набор от привички за здравословно хранене и извършения. Три месеца са много време и човек привиква с режима, който е спазвал. Препоръчително е да оставите съвсем неизменен режимът на хранене или вероятно единствено леко да увеличите размера на порциите.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР