24chasa.bgМъж, живеещ в агония, чакайки мъдрецът му да бъде изваден

...
24chasa.bgМъж, живеещ в агония, чакайки мъдрецът му да бъде изваден
Коментари Харесай

Мъж със силен зъбобол се самоуби, чакал месеци да му извадят мъдрец по Здравна каса във Великобритания

24chasa.bg

Мъж, живеещ в мъка, чакайки мъдрецът му да бъде изваден по НЗОК, се самоуби, откакто споделил на майка си, че към този момент е изпитал задоволително болежка.

Проверка открива, че Антъни Хоскинс от Саутхемптън, Англия, е в листата на чакащите, само че майка му икономисва, с цел да заплати частна процедура по премахване на зъба, защото вижда какъв брой е мощна болката му, съобщи " Мирър ".

В изказване Ширли Хоскинс споделя, че синът й стартира да се оплаква от проблеми с мъдреца през януари. След обзор при ортодонт болката се ускорява.

38-годишният служащ в Агенцията по заетостта стартира да приема огромни дози обезболяващи. Майка му се старае да пести пари, с цел да успее да заплати 1 500 паунда за премахването на мъдреца в частен кабинет.

Мъжът стартира да пие още по-силни болкоуспокояващи и чаша уиски всяка вечер, с цел да се оправи с болката, само че през март споделя на майка си, че е " понесъл задоволително се е мъчил ". Тогава тя го успокоява като му споделя, че към този момент е съумяла да отдели 900 паунда и й трябват още единствено няколко седмици за цялата сума.

" Антъни беше естествен човек. Обичаше да играе компютърни игри и не е имал финансови усложнения. Плащаше си наема, не се бавеше със сметки и идваше да ме вижда всяка седмица ", споделя майката за сина си.

" Антъни откри покой и няма да страда повече ", прибавя тя. " Тъжното е, че ми коства съвсем същото да го погреба, колкото е и ваденето на зъб при ортодонт на частна процедура ".

38-годишният мъж е открит мъртъв в жилището си на 3-ти април, откакто полиция разруши вратата поради опасения на майка му за неговото положение. Тя споделила, че не го е чувала от няколко дни, а миналата седмица се прибрал с болки от работа.

Банкова квитанция в дома му демонстрира, че е превишил заема си с 3 000 паунда. Разследващи схващат, че постоянно желал спомагателни работни часове през последните седмици от живота си.

 Според лекар в региона Антъни Хоскинс последно е посетил зъболекарски кабинет през август 2018 година с недоволства от болки.

Патолог е открил, че повода за гибелта е обесване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР