19-годишна ученичка, жена на 27 г. и двама мъже на

...
19-годишна ученичка, жена на 27 г. и двама мъже на
Коментари Харесай

Ученичка и още трима арестувани при акция в Бургас, ровят и за платени секс услуги

19-годишна ученичка, жена на 27 година и двама мъже на 29 година и 30 година са арестувани в Бургас при спецакция на полицията тази заран.
От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи прецизират, че при претърсването на апартамент на 1-я етаж в бл. 69 в к-с „ Изгрев”, са открити 50 грама марихуана и голям брой таблетки. В колата на 27-годишната бургазлийка - мерцедес с монтанска регистрация - са открити пакетче с амфетамин, друго с непостоянен състав и угарка от саморъчно свита цигара с марихуана.
Към момента и четиримата бургазлии са арестувани за период от 24 часа, като процесуално-следствените дейности по случая не престават от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас, сподели представителят на полицията Цветелина Рандева.
Установено е, че апартаментът в к-с "Изгрев " е предан чартърен на 29-годишния престъпно проявен и осъждан бургазлия и на 27 годишната бургазлийка. Те употребили жилището с 19-годишната ученичка и 30-годишния мъж, също с богато крими досие.
До арестите се стигнало след сигнал, че в жилището най-вероятно се оферират платени полови услуги, защото съседи свидетелствали за огромен брой мъже на друга възраст, които посещавали жилището. Имало данни, че 19-годишната госпожица не е ходела на учебно заведение от месеци и не живее в дома на родителите си. Разследващи даже в началото работели по хипотезата, че тя е държана принудително в жилището в "Изгрев " от престъпно проявените мъже.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР