12. Везни Покровителката на знака - планетата Венера - щедро

...
12. Везни Покровителката на знака - планетата Венера - щедро
Коментари Харесай

Рейтинг на разбитите сърца сред зодиакалните знаци

12. Везни

Покровителката на знака - планетата Венера - обилно надари своите подопечни с благополучие и шанс в любовта. Везните имат особено изкуство да очароват индивида, от който се нуждаят, карайки най-интересните представители на човечеството да се влюбят в тях.

11. Стрелец

Стрелците са влюбчиви и от време на време лековерни. Те могат да попаднат на нечия примамка, само че когато самите те търсят любовта, тогава процесът върви елементарно и естествено. И Стрелецът бързо ще разобличи хитростта, печелейки известност освен на авантюрист, само че и на герой за почтени връзки.

10. Телец

Телецът не е преди всичко измежду късметлиите в любовта, макар че тяхната планета е Венера. Това оказва помощ на любовния фронт и тяхната сила по природа, а интуицията води до обстоятелството, че Телецът сигурно няма да остане уединен.

9. Дева

Девите са задоволително придирчиви, тъй че даже присъщият им шанс рядко способства за намирането на забавен сътрудник. Въпреки това, доста постоянно Девите просто не виждат признаци на внимание, обърнати в тяхна посока, постоянно пропускайки много почтени варианти. Определено няма да пропуснат принца на бял кон или Сивия с алени платна.

8. Овен

Ако Овните са се оповестили за жертва, тогава решително и целеустремено вървете към задачата си, постигайки особено разположение в любовта. Но те постоянно се бъркат в същинските качества на обичания. Оттук и разочарованието, Овенът не страда доста дълго: естествената адаптивност им оказва помощ бързо да преминат към различен обект.

7. Риби

Рибите постоянно стават жертва на тези, които обичат да манипулират възприятията, те просто ги притеглят. Но щом осъзнаят нежеланото си състояние и стартират да се оплакват от несправедливостта, определеният стартира да се извинява и всичко му се прости.

6. Козирог

Трезвият и разумен метод нормално бързо охлажда жарта на обичания, лишавайки земния знак от опцията да бъде същински благополучен в любовта.
Как да се оправим, когато ни разбият сърцето
Когато връзката ни се е разпаднала, ни обзема горест, меланхолия, постоянно плачем и не ни се прави нищо. Това e познато като положение на разб...
Прочети повече
5. Рак

Намирането на единствения е задачата на живота им и по тази причина евентуалните ухажори постоянно отпътуват единствено тъй като претенциозните Раци ги считат за незадоволително почтени.

4.  Лъв

Лъвовете обичат да бъдат в светлината на прожекторите, пробвайки се да одобряват всички похвали от обожателите си и по тази причина постоянно им липсва същинската обич.

3.  Водолей
Далече от очите – надалеч от мозъка: по какъв начин се държат зодиакалните знаци, когато сърцето им е разрушено
Далече от очите – надалеч от мозъка: по какъв начин се държат зодиакалните знаци, когато сърцето им е разрушено. Никой не спори, че разрушеното сър...
Прочети повече
Водолеите постоянно се пробват да продължат напред, в това число в областта на любовта, която не постоянно работи вярно. В същото време, те постоянно съумяват да изберат не тези, с които биха могли да намерят същинско благополучие. Те би трябвало да се провиснал малко и да насочат силата си в друга посока.

2. Близнаци

Близнаците разпръскват жарта си върху други неща - пътувания, другари, занимания, работа, тичане от съществени връзки: те не са подготвени за тях цялостен живот. Всъщност не може да се каже, че нямат шанс в любовта, просто би трябвало да „ узреят “ за това.

1.        Скорпион

Най-секси и най-атрактивната зодия се оказва новобранеца. Въпреки обстоятелството, че съблазняването на жертвата е познато и много елементарно нещо, той е трагичен във връзката. Често той е отговорен, измъчвайки колегата с напън от всички страни. Под съкрушителната офанзива спътникът заобикаля, оставяйки Скорпиона без нищо, който, без да се замисля, отива на идващия лов.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР