Повече от 31 000 души са починалите от COVID-19 във

...
Повече от 31 000 души са починалите от COVID-19 във
Коментари Харесай

Великобритания регистрира повече от 31 000 починали от Ковид-19

Повече от 31 000 души са починалите от COVID-19 във Великобритания, с което страната стана най-тежко засегнатата от заразата държава в Европа, съобщи днес на пресконференция британското правителство, цитирано от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7550
Министърът на околната среда Джордж Юстис съобщи за 626 нови смъртни случая от новия коронавирус през последното денонощие с което общият брой на починалите става 31 241 и по този показател страната се нарежда на второ място след САЩ.

178 нови смъртни случая от COVID-19 във Франция

Числото щеше да надхвърли 32 000 още в края на април, ако се прибавят починалите, за които има съмнения за COVID-19, но случаите не са потвърдени от тест, сочи официалната статистика.

Здравните власти в Англия съобщиха за починало от Ковид-19 бебе на шест седмици, което е най-младата жертва в страната досега.

В очакване на речта на премиера Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е в неделя вечерта за леко отхлабване на мерките в Англия министърът на околната среда призова британците да спазват ограниченията и да си останат вкъщи въпреки хубавото време и дългия уикенд.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7550  В Турция към този момент организират тествания на ваксина против COVID-19 върху животни В Турция към този момент организират тествания на ваксина против COVID-19 върху животни  Какви са последните данни за разпространяването на COVID-19 в Хасково Какви са последните данни за разпространяването на COVID-19 в Хасково  Кристалина Георгиева прикани за съдействие в битката с пандемията и стимулирането на стопанската система Кристалина Георгиева прикани за съдействие в битката с пандемията и стимулирането на стопанската система
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР