В Черна гора от днес се прилагат новите мерки, приети

...
В Черна гора от днес се прилагат новите мерки, приети
Коментари Харесай

От днес в Черна гора се въвежда вечерен час

В Черна гора от днес се прилагат новите мерки, приети с цел борба срещу пандемията от Ковид-19, като е предвидена забрана за излизане от домовете от 22 часа до пет сутринта, съобщи Танюг.

Магазините за хранителни стоки - малки, супермаркети и хипермаркети - ще работят от 7 до 20 часа, а фирми и предприемачи, които се занимават с търговия на нехранителни стоки и услуги, ще работят също от 7 до 20 часа, се предвижда в новите мерки.

В зависимост от големината на обекта ще трябва да бъдат осигурени по едно или повече лица, които ще контролират спазването на мерките.

Забранен е междуградският транспорт от петък в 22 часа до понеделник в 5 часа сутринта.

Задължително е правилното носене на маски и поддържането на физическа дистанция в закрити и открити пространства. Забранени са масовите социални събирания, както и събиранията по домовете.

Забранени са и събиранията на повече от четирима пълнолетни граждани на открито пространство, допълва БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16485  Прокурори, следователи и правосъдни чиновници подаряват два апарата за плазмафереза Прокурори, следователи и правосъдни чиновници подаряват два апарата за плазмафереза  Борисов с горделивост: Целият свят употребява български ваксини Борисов с горделивост: Целият свят употребява български ваксини  Болници в Пловдив получиха здравна инсталация за COVID-19 Болници в Пловдив получиха здравна инсталация за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР