• Новият SUV Kuga вдъхновява шофьорите да преминат към електрическото бъдеще

...
•	Новият SUV Kuga вдъхновява шофьорите да преминат към електрическото бъдеще
Коментари Харесай

Ford обновява бестселъра си Kuga

• Новият SUV Kuga въодушевява водачите да преминат към електрическото бъдеще с усъвършенствани хибридни задвижвания и обезпечава най-хубавата в класа си теглителна дарба
• Забележителният екстериор добавя изчистения дизайн на интериора със общоприет 13,2-инчов сензорен екран и свързаната с 5G информационно-развлекателна система SYNC 4
• Усъвършенстваните технологии в помощ на лидера, в това число и усъвършенстваният адаптивен круиз надзор, ще покачат увереността и комфорта при шофиране

Ford предизвиква водачите да преминат към електрическото бъдеще, а новата Kuga - най-продаваният plug-in хибрид (PHEV) в Европа за три следващи години 1,2 - ще играе основна роля в този преход. Смелата и дръзка нова Kuga предлага впечатляваща продуктивност на хибридните мотори, удобството на непрекъсната съгласуваност и цялостен набор от системи в помощ на лидера от ново потомство, които я трансформират в идеалния сателит за ежедневните завършения.

Новата Kuga, създадена в Европа и предопределена за клиентите в Европа предлага до 69 км3 напълно електрически пробег за водачите на Kuga PHEV, които могат да се възползват от опцията от домашно зареждане или зареждане на социална станция. За водачите, които не разполагат с комфортно място за зареждане, изцяло хибридната Kuga Hybrid предлага удобството и комфорта на електрифицирана задвижваща система с пробег до 900 км с един резервоар4 и до 64% чист електрически пробег в града.5


Както Kuga PHEV, по този начин и Kuga FHEV AWD обезпечават доста по-добро ускоряване и по-ниски въглеродни излъчвания при шофиране на електричество. Новата Kuga превъзхожда всички останали съперници с опциите си за изтегляне на товари до 2100 кг. и би могла да се оправи с изтегляне на огромна каравана и даже ремарке за транспорт на коне.

„ Ford Kuga се трансформира в шлагер измежду клиентите още с първото си публично показване през 2008 година Новата Kuga е най-хубавата настройка до момента и ще даде напълно нови благоприятни условия за съгласуваност и комфорт “, показа Джон Уилямс, общоприет управител на Ford Blue, Европа.



Елегантен дизайн и непрекъсната съгласуваност
Новата Kuga е напълно изменена както от вътрешната страна, по този начин и извън, със пресен и впечатляващ дизайн. Интелигентният Titanium, спортният ST-Line и здравият Active имат неповторими дизайнерски детайли и характерен темперамент. Привличаща вниманието LED светлинна лента по цялата широчина добавя новия дизайн на предната решетка, на която гордо е изобразен Синият овал на Ford.

Отвътре новата Kuga разполага с най-новото потомство информационно-развлекателна система SYNC 4 7 на Ford с двойно по-голяма изчислителна мощност спрямо предходната. Свързвайки се елементарно със смарт телефони с 5G съгласуваност за бърз достъп до информация и навигация, която ви оказва помощ да избягвате тапите, и безжични Apple CarPlay и Android Auto 8 за безкабелен достъп до основни приложения и информация. Вградената Alexa 9 също е общоприета, тъй че водачите и пасажерите могат да задават въпроси или да извършват команди даже без обвързван смарт телефон.

SYNC 4 също по този начин подкрепя водачите да се възползват оптимално от теглителните опциите на новата Kuga,6. Навигацията за изтегляне на ремарке разрешава на водачите да вкарат размерите на своя автомобил и ремарке, тъй че SYNC 4 да избере маршрут, който да помогне за отбягване на тесни завои, ниски мостове и други трудности.

Най-съвременни технологии от завода до пътя
Усъвършенстваната технология в помощ на лидера обезпечава безпроблемно и удобно шофиране даже в най-предизвикателните условия. Новото потомство адаптивен круиз надзор 10,11 към този момент може да стопира автоматизирано при завои и кръстовища, както и при други обстановки, когато е належащо да предотврати конфликт, а системата от 360-градусови камери12 предлага просторен взор, тъй че паркирането, подготовката за окачане на ремарке или даже потреблението на автоматизирана автомивка са лесни за осъществяване.


Практичността е в основата на интериора на новата Kuga, който предлага комфорт и улеснение за пътешествия в града и отвън него. Плъзгащите се задни седалки могат да усилят пространството за краката на пасажерите откъм гърба с до над 1 метър или да усилят с до 140 литра13 в допълнение пространство в багажника. Като алтернатива могат да бъдат добавени удобни седалки, утвърдени от организацията за гръбначно здраве, обезпечават опора там, където тя е най-необходима.

Обновената линия на Kuga включва новата серия Active, която е идеална за тези, които желаят допустимо най-издръжливата Kuga, както на външен тип, по този начин и във връзка с опциите, и способна да се оправя с всевъзможни терени, в това число пясък или тиня.


Усъвършенстваната технология за осветяване спомага за възстановяване на комфорта и увереността на лидера, като общоприетоо се оферират напълно LED фарове, в това число автоматизиран надзор на дългите светлини 10. Наличните LED фарове Dynamic Pixel 10 употребяват навигационни данни и камери за разчитане на пътни знаци, като трансформират светлинната картина при завои, кръстовища и кръгови придвижвания, с цел да осветяват по-добре пешеходците и велосипедистите.



Новата Kuga се създава в Европа, в модерния цех на Ford във Валенсия, Испания, където 3D принтирането на частите обезпечава извънредно тъкмо и стабилно произвеждане. Инженерите работят един до друг с изкуствения разсъдък, с цел да подсигуряват най-високите стандарти за качество и произвеждане.

Новата Kuga е в продажба от този месец.

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР