Звездното попълнение на Керала Бластърс Димитър Бербатов премина бързо обучение

...
Звездното попълнение на Керала Бластърс Димитър Бербатов премина бързо обучение
Коментари Харесай

Азиатското приключение на Бербо започна от посолството на Индия

Звездното попълнение на Керала Бластърс Димитър Бербатов мина бързо образование по индийски жанр и просвета при визитата си в посолството на Индия в София. Талантът от Благоевград и неговият сътрудник Емил Данчев се срещнаха с посланика на Индия - Н. Пр. Пуджа Капур.

Г-жа Капур, както и чиновници на посолството не пропуснаха опцията да се снимат с българската звезда, а по-късно споделиха възторга си от срещата с Митко на формалната страница на посолството във Facebook.

Припомняме, че в идващите дни Бербатов ще замине за Испания, където ще организира подготовка с новия си клуб. От 17 ноември пък публично стартира новият шампионат в индийската Суперлига.

“Беше наслаждение да приемем в нашето посолство господин Димитър Бербатов – суперзвезда на българския футбол, някогашен капитан на националния тим на България и някогашен състезател на Манчестър Юнайтед. Сега той ще играе за Керала Бластърс. Желаем му триумф по време на неговото престояване в Индия”, написаха от посолството на профила си във Facebook.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР