Звездна прогноза направи астрологът Азарей.Едно от най-важните небесни събития е,

...
Звездна прогноза направи астрологът Азарей.Едно от най-важните небесни събития е,
Коментари Харесай

Азарей за небесния танц на планетите: Проблемите се решават

Звездна прогноза направи астрологът Азарей.

Едно от най-важните небесни събития е, че Меркурий към този момент не е назадничав.
-->
Вчера в 15:13 ч Меркурий стана пряк, само че е към момента в своята стационарна фаза. Следващите два-три дни ще са мощно зареждащи. Ще имате възприятие за избавление и облекчение. Нещата стават като че ли от единствено себе си. Ще царува дух на очакване и раздвижване. Всичко стартира да си идва на мястото. Намират се решения на проблемите. Прояснява се съзнанието. Това, което се е укривало, излиза на бял свят. Проектите стартират да се осъществят.

Все отново не прибързвайте, а обмисляйте опциите, които се оферират.

За похлупак Слънцето направи съвпад с Плутон в 16:42 ч в знака Козирог, което носи недостатъци при взимане на управнически решения. Бъдете деликатни в общуването. Импулсивността не ще ви бъде от изгода. Избягвайте всеобщи събрания и тълпи.

На 20.01.2023 г в 10:31 ч Слънцето навлезе в зодиакалния знак Водолей. Ще бъдете другарски настроени. Ще носите вяра и сбъдване на фантазиите си. Бъдете опора за близките, слабите и немощните. Споделете своите наслади!

Новолунието във Водолей ще ознаменува и началото на годината на Водния заек съгласно китайската астрология. Това ще стане в събота. 

Бъдете щастливи!

Азарей
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР