Звездата на Ливърпул Джорджиньо Вайналдум изглежда все по-близо до трансфер

...
Звездата на Ливърпул Джорджиньо Вайналдум изглежда все по-близо до трансфер
Коментари Харесай

Вайналдум е все по-близо до трансфер в Барселона

Звездата на Ливърпул Джорджиньо Вайналдум наподобява все по-близо до трансфер в Барселона, като се чака „ каталунците “ да платят към 15 милиона английски лири за него, твърди „ Daily Star “. Нидерландецът навлиза в последната година от контракта си с " мърсисайдци " и договарянията за нов подобен наподобява са в застой. От това желае да се възползва новият ментор на Барса Роналд Куман.

„ Каталунците “ се надяваха да вземат някогашния футболист на Нюкасъл за към 10 милиона паунда, само че Ливърпул не желае да стига толкоз ниско. Английските първенци не желаят да изгубят Вайналдум толкоз на ниска цена, като ще изискат още към 5 милиона паунда повече от предлагането на испанците.

Вайналдум имаше значима роля в скорошния триумф на Ливърпул, при който те завоюваха четири трофея през последната година. Неговият коронен миг беше точно против Барселона в полуфиналите на Шампионската лига през сезон 2018/2019, когато означи две попадения при успеха с 4:0, което класира „ мърсисайдци “ на финала.

Мениджърът Юрген Клоп обаче в този момент желае да вземе Тиаго Алкантара от Байерн Мюнхен и това може да направи нидерландеца непотребен на „ Анфийлд “.

Смята се, че Ливърпул и Барселона ще реализиран съглашение през идващите дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР