Звън на камбанки и коледни песни - така беше дадено

...
Звън на камбанки и коледни песни - така беше дадено
Коментари Харесай

В Берлин искат ваксина и от Дядо Коледа

Звън на камбанки и коледни песни - по този начин беше обещано началото на коледно-новогодишните празненства в Берлин. За втора поредна година обаче, броят на Дядо Коледовците, които се включват в раздаването на подаръците на децата, е повече от непретенциозен.

Въпреки пандемичните условия, тази година песните са позволени. Освен маски и съблюдаване на отдалеченост, условието към белобрадите страци и техните помощници - Коледните ангели, е те да са имунизирани.

" Трудно е колкото и предходната година. Опитваме се обаче да върнем малко нормалност на фамилиите. Работим при съблюдаване на всички ограничения. А тази година дарове могат да раздават единствено имунизирани Дядо Коледа! ", споделя Андреас Пенски, който е Дядо Коледа чартърен, предава Българска национална телевизия.

Разбира се, най-голямо е вълнението измежду най-малките. Въпреки характерните условия, и Дядо Коледовците, и родителите се пробват празникът да е същински.

" Празничните ни събирания станаха по-скромни, с по-малко хора. За да могат всички да се видят с Дядо Коледа, огромните групи се разделят на по-малки ", споделя Джесика Шмидт, майка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР