Криминално проявен непълнолетен младеж извършил дързък грабеж, при който пострадал

...
Криминално проявен непълнолетен младеж извършил дързък грабеж, при който пострадал
Коментари Харесай

Непълнолетен събори пенсионер на земята, ограби го

Криминално проявен малолетен юноша направил дръзновен обир, при който потърпевш възрастен мъж е открит и арестуван вследствие на бързата реакция на служители на реда от РУ-Пазарджик.

Снощи към 19.15ч. в РУ-Пазарджик се получил сигнал за атакуван възрастен мъж на кръстовище в покрайнините на регионалния град. По първични данни чужд съборил на земята 76-годишен пазарджиклия и отмъкнал чантата му. В нея пенсионерът имал единствено персонални и медицински документи и очила.

В резултат на това възрастният мъж е с породена фрактура на крайници. Той бил превозен и настанен за лекуване в МБАЛ-Пазарджик. За разплитане на случая неотложно бил образуван екип от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ и дежурни автопатрули обслужващи региона на града. Периметърът към осъщественото закононарушение бил блокиран. Не след дълго вследствие на подхванатите издирвателни дейности е хванат 16-годишен юноша от пазарджишкото село Юнаците. Той е с престъпни прояви, прочут е на полицията, а у него са открити откраднатите движимости и документи.

Извършителят е арестуван в ареста на РУ-Пазарджик, а работата с него не престават проверяващ служител на реда, криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “. Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР