Зрелищна нощна полицейска акция в пловдивския квартал Тракия завърши с

...
Зрелищна нощна полицейска акция в пловдивския квартал Тракия завърши с
Коментари Харесай

Екшън и арести в Тракия:  Полицаи издебнаха наркодилър и к...

Зрелищна нощна полицейска акция в пловдивския квартал " Тракия " приключи с арести. Мишена били наркодилър и неговите клиенти.

Дилърът живеел в квартала, а униформените следили жилището му. Преди два месеца напъните им се увенчали с триумф. 

Младеж и неговата компания пили по няколко бири, след което се запътили към жилището на дилъра, с цел да си напазаруват. Уговорили се по телефона, след което младежът влезнал в блока. След няколко минути се върнал с амфетамин за себе си и за останалите от групата. Единият се тормозил да не го спипат и поставил пакетчето в устата си. Компанията тръгнала към бул. “Освобождение “, пресякла го и се насочила към вътрешността на квартала. През цялото време служителите на реда следили дейностите им. Проследили ги през булеварда, настигнали ги и ги спрели за инспекция. При типа на полицейските чиновници единият от компанията изхвърлил на земята мрачно полиетиленово пликче, завършено на топче, а втори глътнал намиращото се в устата му наркотично вещество.

Последвали арести, по-късно младежите били откарани в районното. Там младежите признали всичко, а служителите на реда пипнали дилъра. Клиентът, закупил дрогата, бил изправен пред съд. Магистратите му наложили санкция в размер на 1000 лева и го освободили от наказателна отговорност. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР