Районен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка

...
Районен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка
Коментари Харесай

Оставиха в ареста жената, наръгала с нож мъжа си в Бистрец

Районен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ” по отношение на Красимира И., наръгала мъжа си във врачанския квартал Бистрец. 
Както първо организация BulNews заяви, кървавата фамилна драма се разигра на 20 юни. Жената намушка с нож в рамото мъжа, с който живее на фамилни начала – Георги Г. 





Срещу Красимира Районна прокуратура – Враца е повдигнала обвиняване за две закононарушения – закана с ликвидиране и причиняване на лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение. 
При постановяването на най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ по отношение на дамата Районен съд - Враца одобри, че са налице всички изискуеми законови предпоставки за това. Има обосновано съмнение за евентуалната й съпричастност към действията, в които е упрекната. Съдът одобри също, че не съществува заплаха обвинената да се укрие, само че е налице другата различна заплаха, планувана в закона - да извърши закононарушение. К. И. е осъждана и има неприятни характеристични данни.
Определението на Районен съд - Враца може да се апелира и стачкува в законоустановения период пред Окръжен съд - Враца.
  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР