Зоната на комфорт винаги е била съществен предмет в света

...
Зоната на комфорт винаги е била съществен предмет в света
Коментари Харесай

Животът винаги започва с една крачка извън зоната на комфорт

Зоната на комфорт постоянно е била значителен предмет в света на личностното развиване и самоусъвършенстване. Зоната на комфорт е психическо положение, в което последователно ще се установите и ще се почувствате предпазени. Тя е привлекателно нещо, тъй като съставлява познато и безвредно положение, в което се чувствате удобно и несъмнено.

След като са в зоната на комфорт, доста хора в никакъв случай не я напущат. Това е доста неприятно, тъй като нищо огромно не може да ви се случи, в случай че останете в това познато и несъмнено място.

Вашата зона на комфорт е безмълвен зложелател, с който би трябвало непрестанно да се биете и ще обясня за какво в идващите редове...

Зоната на комфорта е капан

Водите спокоен и отегчителен живот, в който се чувствате в сигурност, тъй като можете да контролирате нещата. Без даже да го осъзнавате, вие сте изгубили дребния пламък, който сте имали в себе си в предишното. Колкото повече време минава, толкоз повече жадувате за други неща. Вашият финансово удобен живот към този момент не ви удовлетворява. Много хора към вас не схващат за какво, само че към този момент не можете да ставате всеки ден за своята работа, която в действителност не ви харесва.

Вие търсите смисъл в живота си, само че сте в капан в зоната си на комфорт. Страхувате се да излезете отвън тази зона.

Животът ви в никакъв случай няма да бъде пълностоен, до момента в който стоите на едно място!

Проблемът е, че тази зона на комфорт в този момент трови живота ви. Капанът се е затворил във вас и не можете да го преодолеете. Животът ви към този момент не ви удовлетворява.

Парите са значими, само че щастието е скъпо!

Печелите пари, може би даже доста, само че не вършиме нещата, които ви вършат щастливи всеки ден. За да бъдете щастливи в живота, ще би трябвало да излезете отвън зоната си на комфорт и да изминете тази зона на боязън, която ви плаши толкоз доста.

Зад тази зона на боязън е зона на образование, която би трябвало да ви разреши най-сетне да намерите задачата си в живота.

Ако рискувате и излезете отвън зоната си на комфорт, вие ще си дадете късмет да намерите задачата си. Това търсене ще отнеме време, само че е от значително значение за бъдещото ви благополучие.

Хората, които излизат от зоната на комфорт, в никакъв случай не съжаляват!

Животът не е единствено в парите. Много хора считат, че крайната цел е да спечелим повече пари. В реалност рано или късно ще разберете, че крайната цел на живота е да намерите благополучие.

Намирането на това, което ви прави щастливи в живота, включва битката с вашата зона на комфорт, с цел да се измъкнете от нея.

Колкото по-рано разберете това, толкоз по-скоро ще можете да си зададете верните въпроси, с цел да излезете от нея и да намерите пътя си към зоната на напредък.

Зоната на напредък е тази, към която би трябвало да се стремите и която ще ви разреши да се осмелите да бъдете себе си в живота, без да се страхувате от погледа и преценката на другите.

Хората, които излязат от зоната на комфорт, с цел да доближат до тази зона на напредък, в никакъв случай не съжаляват за това.

Направете го и вие!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР