Знаков бесепар нападна безпардонно служебния кабинет и Румен Радев.БСП не

...
Знаков бесепар нападна безпардонно служебния кабинет и Румен Радев.БСП не
Коментари Харесай

Виден бесепар изригна! Тежки думи към Румен Радев

Знаков бесепар атакува безпардонно служебния кабинет и Румен Радев.

Българска социалистическа партия не се меси в работата на Висшия правосъден съвет и е първата партия, която е поискала оставката на основния прокурор Иван Гешев. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски в студиото на " Още от деня ". Той разяснява признатите през днешния ден от Народното събрание промени в Наказателно-процесуален кодекс и механизма за надзор на основния прокурор.
-->
По отношение на договарянията за кабинет, Свиленски сподели, че това държавно управление, което ще се образува ще има две задания - да избави Бойко Борисов и ПП-ДБ да вземат позиции, с цел да продължат упражняването на властта си.

Свиленски разяснява и бавенето на връчването на втория мандат от президента. " Господин Радев си държи мандата и слушам за 2 юни. Какво ще се случи тогава - не знам. За да ръководи служебния му кабинет. За да могат да си осъществят корупционните покупко-продажби, които не са спрели да ги вършат откогато са назначени ", разясни Георги Свиленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР