Човек загуби пръст, след като бръкна в машина за запушване

...
Човек загуби пръст, след като бръкна в машина за запушване
Коментари Харесай

Пръст на мъж, откъснат от машина за затваряне на бутилки, докато той се опитва да почисти запушването за колега

Човек загуби пръст, откакто бръкна в машина за задръстване на бутилки, с цел да отстрани запушването, с цел да помогне на сътрудник, се чу питане.

Даниел Ричардсън работеше в Sourcing International Limited, търгувайки като основен готвач на питиета, в Уигстън, Лестършир, когато бръкна в машината за затваряне на бутилки на компанията, с цел да помогне на собствен сътрудник, и пръстът му беше ампутиран от спускащ се каппер.

Върхът на пръста на господин Ричардсън беше чисто отсечен при случая на мястото на Чартуел Драйв на 17 януари 2022 година и макар напъните в Кралската болница в Лестър, той не можа да бъде прикован още веднъж. То трябваше да бъде ампутирано сред първото и второто кокалче в това, което инспекторите в този момент нарекоха „ избежен “ случай.

Изпълнителният отдел по опазване на здравето и сигурност стартира следствие и откри, че Sourcing International Limited не е съумяла да се защищити съответно от достъп до рискови елементи на машини. В този случай компанията е пропуснала да смени фи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР