Знаете ли къде работят най-красивите севернокорейки?Такъв въпрос задава в канала

...
Знаете ли къде работят най-красивите севернокорейки?Такъв въпрос задава в канала
Коментари Харесай

Изумително! Къде работят най-красивите жени в Северна Корея? Видео

Знаете ли къде работят най-красивите севернокорейки?

Такъв въпрос задава в канала си в youtube влогърката Йеонми Парк, която е избягалата през 2007 година от КНДР. Отговорът, който дава е фрапантен, написа " Флагман ".

Най-готините мацки в комунистическата страна работят на бензиностанции. Но за какво? 

условията за приемане на шофьорска брошура в страната са на процедура неизпълними, а процесът е пъклен дълъг. 

„ Който желае да получи брошура, би трябвало да отдели 1 година от живота си и да се запише в особено учебно заведение. Крайният изпит, с изключение на шофиране, изисква от курсистите да знаят в елементи какво съставлява автомобилът, какви елементи има и каква е тяхната функционалност. Последното задание е да се разглоби на съставните си елементи дадена кола, след което още веднъж да се сглоби. Ако индивидът успее да реализира това, чак тогава получава шофьорска брошура “, споделя Йеонми Парк.

В този смисъл, процентът на хора от Северна Корея, които имат книжки, е най-малък и тази задача извършват единствено мъжете. Да си водач там е по-престижно от това да си лекар. Шофьорите са и едни от най-желаните съпрузи, прецизира още Парк. И по този начин притежателите на дребното бензиностанции в Северна Корея са изправени пред задача – по какъв начин да съумеят да привлекат допустимо най-вече водачи при себе си. Отговорът, въпреки и евентуално сексистки за Запада, е дами. Красиви дами.

„ Само най-красивите дами могат да работят на бензиностанция. Такъв е пазарът. Това в действителност е и една от най-високоплатените работи в Северна Корея. Служителките по бензиностанциите получават заплата от към 250 000 won на месец (еквивалентът на 363 лева.), което е задоволително да изхраниш 4-членно семейство. Съответно конкуренцията е голяма и единствено най-красивите съумяват да се „ наместят “ на такава богатства работа “, споделя Йеонми Парк.

На процедура, с цел да бъдат назначени, дамите минават през самобитен конкурс за хубост, само че вместо да печелят лентички и корони, тяхното бъдеще е да миришат на бензин и да чистят прозорците на дребното водачи в Северна Корея.

„ Тези млади, прелестни, надарени девойки могат да бъдат толкоз доста повече! Но в страна, която няма бъдеще, на индивида се лишава всичко, което би могло да носи наслада. Мечтите на тези дами се свеждат до това да работят на бензиностанция “, добавя съвсем през сълзи Парк.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР