Аз съм в края на 70-те и преди 10 години

...
Аз съм в края на 70-те и преди 10 години
Коментари Харесай

„Моят чаровен измамен бивш продължава да се появява на прага ми, но знам, че се вижда с друга`

Аз съм в края на 70-те и преди 10 години брачният партньор ми беше признат в старешки дом с Алцхаймер. Целият ми свят се разпадна и щерка му, която бях отгледала 12 години, ме прекъсна и ме спря да контактувам по отношение на неговото благоденствие.

Година по-късно срещнах мъж в обществените медии, който е на същата възраст като мен и след шест месеца започнахме връзка и той се реалокира да живее при мен. След няколко месеца разбрах, че ми изневерява и му споделих да си тръгне. Но той нямаше къде да отиде, по тази причина помолих локалните управляващи да приберат още веднъж един от нас и имаше свободен парцел, който отговаряше на потребностите ми, тъй че се реалокирах в него.

В последна сметка взех решение да му дам още един късмет и нещата бяха наред, само че допускам, че към момента имах подозрения. След това, преди към три месеца, той реши, че връзката не е това, което искаше, и просто напусна без спомагателни пояснения.

Бързо напред до в този момент и той стартира да идва с глупави аргументи, с цел да се отбие. Знам, че се вижда с друга,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР