Ръководителят на лейбъристите за превенция на престъпността казва, че е

...
Ръководителят на лейбъристите за превенция на престъпността казва, че е
Коментари Харесай

`Всеки родител трябва да се тревожи, че 10-годишните имат нужда да носят нож`

Ръководителят на лейбъристите за предварителна защита на престъпността споделя, че е " ужасяващо ", че 10-годишните носят ножове, защото тя предизвести, че държавното управление наподобява се е „ отказал “ от оправянето с казуса.

В първото си изявление, откогато пое поста министър за понижаване на престъпността в сянка, Фериал Кларк предизвести, че едно потомство младежи е „ изоставено “ с младежките служби и общността полицията е унищожена при торите. Г-жа Кларк се зарече, че в случай че лейбъристите завоюват общите избори, шефовете на онлайн компании, които продават смъртоносни оръжия на деца, ще бъдат преследвани и мечовете на нинджа най-сетне ще бъдат неразрешени.

Тя също сподели, че новите закони ще накарат водачите на банди, които експлоатират деца, да бъдат изправени пред до 14 години зад решетките. Г-жа Кларк сподели пред The ​​Mirror: „ Това е в действителност, в действителност ужасно, всички данни демонстрират, че траекторията се утежнява, закононарушенията с нож са се нараснали с 80% от 2015 година насам и това, което е в действителност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР