Зловеща катастрофа в Мексико. Четиринадесет души са загинали, след като

...
Зловеща катастрофа в Мексико. Четиринадесет души са загинали, след като
Коментари Харесай

Зловеща мистерия с военен хеликоптер, 14 загинаха

Зловеща злополука в Мексико. Четиринадесет души са починали, откакто боен хеликоптер се разруши в петък в северозападната част на страната, оповестиха от военноморските сили.

" Хеликоптер " Блек Хоук " е взел участие в произшествие, чиято причина към този момент е незнайна ", се споделя в изказване. На борда на летателния уред са се намирали 15 души, а единственият оживял получава здравна помощ след злополуката в щата Синалоа.

Според изказването хеликоптерът е паднал, до момента в който е изпълнявал неуточнени оперативни действия, и се прибавя, че ще бъде извършено следствие на повода.

Военноморските сили " скърбят за гибелта на тези, които изгубиха живота си в този случай - военноморски личен състав, който в живота си сподели своята работа и отдаденост на нацията ", се показва още в него.

Смята се, че злополуката не е обвързвана със залавянето в петък на прочут наркобарон, търсен от Съединени американски щати за убийството на американски сътрудник под прикритие, обявиха от флота.

Рафаел Каро Кинтеро е упрекнат от Вашингтон, че е поръчал отвличането, изтезанията и убийството на специфичния сътрудник на Администрацията за битка с опиатите (DEA) Енрике " Кики " Камарена през 1985 година Той е бил арестуван от мексикански морски пехотинци в град Чойш в Синалоа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР