Зловещ феномен беше запечатан съвсем случайно от охранителна камера в

...
Зловещ феномен беше запечатан съвсем случайно от охранителна камера в
Коментари Харесай

Заснеха как душата на мъртва мотористка напуска тялото ѝ

Зловещ феномен беше запечатан напълно инцидентно от охранителна камера в Тайланд. Апаратът снима душа, напускаща тялото на човек, умрял при зверска злополука.

Пътният случай се случва в град Лопбури, като при него губи живота си мотористка. Освен ужасяващото произшествие обаче на направения видеозапис се вижда и безтелесен облик, напомнящ този на починалата жена. Това накара мнозина да считат, че камерата е уловила и духа на жертвата сега, в който напуща тялото ѝ.

Кадрите от злополуката са повече от тежки. Те демонстрират по какъв начин мотористката се удря в движещ се пикап, а по-късно полита от мотоциклета си. За жал, дамата се блъска в дирек и умира съвсем на място.

Хората, намиращи се наоколо, незабавно идват при нея и се пробват да ѝ оказват помощ. Те обаче по този начин и не съумяват, тъй като дамата издъхва, а до нея се появява бледа човешка фигура. Един от очевидците на случая даже съумява да мине през нея и евентуално даже и не я вижда.

И макар че някои интернет консуматори считат, че в тази ситуация става дума за фотомонтаж, мнозина имат вяра, че записът е достоверен и сигурно е съумял да запечата един необикновен миг, който рядко може да се види.

Освен това те показват, че събитията, при които е направено видеото, са много жестоки и надали има човек, който би се пошегувал с нечия гибел.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР