Злото често се характеризира като отсъствие на добро. Всички ние

...
Злото често се характеризира като отсъствие на добро. Всички ние
Коментари Харесай

12 предупредителни знака, че си имате работа със зъл човек

Злото постоянно се характеризира като неявяване на положително. Всички ние си имаме разнообразни избрания за тези две понятия. Много постоянно обаче същинското зло е извънредно мъчно за различаване (особено за тези, които постоянно се пробват да открият добрината в другите).

Не можем да пренебрегнем обстоятелството, че към нас има същински зли хора, и би трябвало да се научим да виждаме сигналите, които ни демонстрират по кое време някой желае само и единствено да ни нарани.

1. Отричане на действителността

Независимо от това какъв брой явна е истината, тези хора постоянно ще я отхвърлят. Тяхната истина е единствената, която има значение, макар че е изцяло противоположна на действителността. Тяхната истина в действителност е отражение на техните порочни, нездрави мисли и хрумвания.

2. Изкривяване на обстоятелствата

Тези хора са невероятни манипулатори. Те са способни да изкривят всеки факт, който не желаят да одобряват. Притежават способността да изваждат нещата от подтекста и да основават история, която е в тяхна изгода.

3. Скриване на информация

Цялата информация, която съгласно тях може да компрометира задачите им, неотложно се укрива. Като пазят тази информация в загадка, те имат вяра, че не вършат нищо неправилно, т.е. не считат това за неистина. Ако обаче това премълчаване вреди на другите, сигурно става дума за неистина. Освен това те ще ви обвинят и ще ви накарат да се чувствате отговорни, че не им гласувате доверие.

4. Подвеждане на хората

Това, в което те са доста положителни, е да ви заблуждават, като ви карат да се чувствате нападнати, некомпетентни, уязвими, уплашени или ненавиждани. Те реализират това, като деликатно сортират добре премислени думи.

5. Постоянни неистини

За каквото и да приказват, те постоянно ще прибавят " пикантна " информация, тъй като изпитват задоволство, когато лъжат другите хора.

6. Без капчица разкайване

Тези хора в никакъв случай няма да съжаляват за това, че са наранили хората. Те се любуват на разрушаването на взаимоотношения или на всичко, което другите хора намират за значимо. Те намират наслаждение в страданията на другите хора. Ако видят нещо хубаво, ще създадат всичко по силите си, с цел да го унищожат.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР