Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова разкри, че

...
Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова разкри, че
Коментари Харесай

Златно момиче на художествената ни гимнастика: Отново се разминах на косъм от смъртта

Златното момиче на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова разкри, че още веднъж се е разминала на косъм от гибелта.

Тя се включи онлайн в “Инстаграм”, с цел да опише за ужасна преживелица, която за малко да я убие.

“Ако през днешния ден имам достойнството да съм жива и да съм тук, може би не е инцидентно. Днес за следващ път Господ ме резервира жива в една доста тегава обстановка ", съобщи тя още в самото начало на видеото.

Тя споделя, че се е разминала на косъм със гибелта, откакто автомобил едвам не я блъска на пешеходна пътека. Стоянова била на голяма пешеходна пътека, на която тръгнала да пресича, само че видяла, че се е засилил рейс от градския превоз и решила да застане на пешеходната пътека, само че без да потегля.

" Не одобрявам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз му кимнах и потеглих. И тъй като съм съзнателен жител, взех решение да се забързам в пресичането си, с цел да не бавя хората. Един човек потегли да изпреварва по трамвайните релси. Не съм сигурна по какъв начин тъкмо стопирах, тъй като се бях затичала, само че стопирах и съумях да се върна. Човекът наби спирачки, само че този зад него не наби, не можа, не реагира, беше доста хлъзгаво. Удари предния, той изхвърча напред, аз се дръпнах обратно и се разминах на косъм, няма и косъм. Видях в очите му същински смут, все едно е видял фантом. Всички седяхме и се гледахме и никой не можеше да повярва какво се е случило и че аз съм невредима. описа Цветелина.

Тя показа, че напоследък следи извънредно доста безразсъдни водачи. Не се оправдава и споделя, че е млад и некомпетентен водач самата тя, само че счита, че е значимо да се съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата.

Световната шампионка описа още, че преди месец тя била от другата страна - като водач и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека.

" Извиних се 100 пъти, само че не слязох да кажа нищо, защото цялата треперех ", споделя многократната медалистка, която даже имала възприятието, че била на сантиментри от дамата.

" Целият лайф е, с цел да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки ", добави още тя.

Припомняме, че на 14 юни 2016 година Цветелина Стоянова падна от шестия етаж на блока, в който живее, само че за благополучие оцеля, въпреки и с голям брой пострадвания. Тогава грацията лежа в " Пирогов " до 5 септември и мина през няколко интервенции, първата от които животоспасяваща. Последваха месеци на рехабилитация преди Цветелина да се възвърне изцяло.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР