Златка Райкова се страхува от коронавируса и затова отказа покана

...
Златка Райкова се страхува от коронавируса и затова отказа покана
Коментари Харесай

Златка Райкова призна:Не съм омъжена

Златка Райкова се опасява от ковид и по тази причина отхвърли покана да гостува в „ Преди обед “. Плеймейтката се включи от вкъщи си и макар че диалогът сред нея и Сашо Кадиев и Деси Стоянова постоянно бе смущаван от механически спирания, съумя да популяризира сериала „ Съни бийч “, в който взе участие. Блондинката играе себе си в епизод, който занапред ще забележим.

Тя призна, че до момента в който вървели фотосите на „ Съни бийч “ с Благой Георгиев към момента били отпред на връзката си и се криели от всички. Райкова обаче бе безапелационна, че с днешна дата двамата към момента не са сключили брак, макар многочислените спекулации по тематиката. За нея подписът в гражданското не бил от изключителна значимост, по тази причина не умирала от предпочитание да се види в бяла рокля.

В изявлението Златка повтори, че не би дала прошка невярност на Благой и към този момент не мисли за второ дете. На почитателите й направи усещане, че явно Райкова се тормози съществено да не пипне вируса, а по едно и също време с това в диалог с фенове отхвърля опцията да се имунизира.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР