Зимата идва и повечето от нас лека-полека се настройват на

...
Зимата идва и повечето от нас лека-полека се настройват на
Коментари Харесай

Карибските забавления на Лиз Хърли

Зимата идва и множеството от нас малко по малко се настройват на коледна вълна със съпътстващите я действия, като накичване на елхата и пазаруване на дарове за цялата фамилия на фона на подобаваща музика.
 Марая Кери, Бруно Марс, Ед Шийрън, Lorde, Midnight Oil - 5 нови песни тази седмица
5 нови песни тази седмица

И замириса на Коледа

За някои обаче това е идеалното време да събират загар и да плуват в едни от най-прозрачните води в света.

Под " някои " имаме поради Елизабет Хърли, която толкоз обича лятото и морето, че към този момент съвсем не можем да си я представим в различен тоалет, с изключение на по бански.

От следващата фотография по бански на 56-годишната актриса и модел разбираме, че е на Карибите, където прекарва своята почивка. Този път тя е с бански на райе от личната ѝ линия и със слънчеви очила Fendi, отбелязва Yahoo. " Перфектна композиция " е написала самата тя и като се замислим, какво друго би могла да каже, до момента в който излиза от кристално чистата вода.

Очевидното е, че звездата е най-хубавият модел, който би могъл да популяризира личната си линия бански костюми. Пред New York Times тя споделя, че когато магазините в Англия затварят поради пандемията, тя се отдръпва от търговията на едро. Сега по-голямата част от бизнеса ѝ е онлайн.
 Елизабет Хърли, новата фотография по бански и какъв брой добре наподобява актрисата
Лиз Хърли – още веднъж секси и по бански

Изглежда феноменално

За фотосите си по бански пък тя сподели: " Не съм на 23. Не тежа 45 кг. Но е хубаво, че има хора, които нямат срещу да гледат дами от най-различна възраст, които наподобяват щастливи и здрави. Радвам се, в случай че ги въодушевявам. " А в това, че Лиз Хърли е същинско ентусиазъм, считаме, че не е нужно да убеждаваме който и да било.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР