Нито недоразумения, нито пари явно са в състояние да разклатят

...
Нито недоразумения, нито пари явно са в състояние да разклатят
Коментари Харесай

Маги Вълчанова осъди Алекс Богданска за 10 бона

Нито недоразумения, нито пари очевидно са в положение да разклатят дружбата на Маги Вълчанова и Алекс Богданска. Носителката на купата „ Мис Вселена България ” за 2000 година осъди преди години благоевградската хубавица за сумата от 10 000 лв.. Днес обаче дамите нямат неприятни усеща между тях. Даже отново са приятелки, поддържат се и се е случвало да прекарват време дружно. 

 

По подигравка на ориста таман Вълчанова дава скъп урок на младата хубавица, а около това и старт на кариерата й. Двете се срещат на състезанието „ Мис Национален тим ”. Вълчанова е уредник на събитието, а Богданска – една от трите победителки в надпреварата през 2012 година Този триумф бил стабилен подтик за благоевградчанката да сбъдне фантазията си да стане модел. Скоро обаче тя осъзнала, че й е нужна по-голяма гръдна обиколка, с цел да е конкурентноспособна. Някои рокли и бански костюми го претендирали, тъй че с цел да има по-солиден късмет за контракт с марките им, Алекс решила, че би трябвало да усили бюста си. Тъй като родителите й нямали опция да я финансират, хубавицата, която тогава още учела в УНСС, отпътувала да работи в Кипър. През нощта Алекс била сервитьорка в дискотека, а денем ходела на кастинги за модели в кипърска организация. Пестяла от всичко, даже от храна, с цел да събере нужната сума за силикон в гърдите, а точно 5000 евро.

Богданска се снимала за два каталога за облекла и взела участие в ревю на дизайнер, което било на високо равнище. Красавицата обаче сбъркала, като решила, че не е нужно да предизвести мениджърката си. Маги Вълчанова някак научила за страничните моделски задължения на Богданска и незабавно подхванала ограничения. Малко откакто благоевградчанката се върнала в България, щастлива и удовлетворена, че има пари за силикон в гърдите, била неприятно сюрпризирана. Съдия реализатор цъфнал пред дома й с писмо, разказвала е моделката - покана за съд, инициирана от организацията, представлявана от Маги Вълчанова (На фотографията долу).



Разтреперана и пребледняла, Александра научила, че ще бъде съдена за това, че имала моделски задължения и не е дала дължимия % на мениджърката си , която държала правата й за целия свят в продължение на 6 години. Тогава Богданска към този момент не била амулет на баскетбола, за какъвто била определена, към този момент имало нов, както и на футбола, и на волейбола. Само че договорът й към момента не бил изминал. Манекенката плакала с дни, както и родителите й, тъй като би трябвало да заплати наказателна клауза с парите, изкарани за три месеца работа в Кипър. Това е огромен урок за Богданска, която от този момент чете точка по точка всеки контракт, преди да го подпише, и договаря, без терзание, за ползите си. Тя към този момент има опита и самочувствието да изисква да й се заплаща съгласно заслугите.

Алекс Богданска изгубила парите, които изкарала, с цел да усили бюста си, само че пък с заплащането на неустойката договорът й бил преустановен предварително. Благоевградската хубавица траяла да работи като модел, като постоянно взела участие в разнообразни холивудски продукции и реклами, снимани у нас. Така й потръгнало, че за къс период изкарала същата сума, която изгубила. Не след дълго, с течение на събитията, осъзнала, че стартира да се специализира и в набиращата към момента известност нова специалност – инфлуенсър. Парите за увеличение на гърдите си пък Богданска спечелила в Италия, където известно време била хостеса.

Прибирането й от това работно лято е обвързвано с нова стихия, която я връхлетя. Тогавашният й другар Дани Петканов - по-късно й стана брачен партньор за известно време, в което се снабдиха със сина си Габриел, я изтипоса във фейсбук, че му е изневерила с италианец. Докато ги деляло разстояние, Дани също имал забежки, само че фокусът останал в изневярата на Алекс. Яростни рецензии и подригравателни колажи, чийто основен воин бе моделката, заляха обществената мрежа. В резултат тя потърси дори психична помощ, поради нервозен срив. В този миг, когато стотици я хулеха в интернет, таман Маги Вълчанова бе измежду първите, които скочиха в нейна отбрана. Въпреки че връзките им не бяха изключително топли, поради предисторията им, миската отбрани обществено моделката, откакто преди този момент я посети в болничното заведение, в което бе настанена.

Това очевидно е доведело до нов поврат, тъй като след това изглеждаше, че двете са се сбилижили отначало. Пак бяха засичани по събития, а в обществената мрежа даже се появиха фрагменти, че спортуват дружно. Както е известно, Маги Вълчанова стартира да се занимава професионално с фитнес, който е неизменима част и от всекидневието на Богданска.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР