Страстта на жените към обувките е пословична. Веднага в съзнанието

...
Страстта на жените към обувките е пословична. Веднага в съзнанието
Коментари Харесай

Колко най-много обувки може да има една жена - Дарлийн Флин притежава най-голямата колекция

Страстта на дамите към обувките е пословична. Веднага в съзнанието ни изниква обликът на Кари Брадшоу - героинята на Сара Джесика Паркър от " Сексът и градът ", която обожаваше да върви на шопинг за обувки и притежаваше цялостен гардероб, в който да натрупа сбирката си. В действителния живот обаче също има дами, които са много запалени по обувките. Даже даже дотолкоз, че имат и връх на Гинес за това.
 Nike Air Jordan 6 Retro - новата остаряла фикс идея при спортните обувки
Nike Air Jordan 6 Retro - новата остаряла фикс идея при спортните обувки

С именита история

Всъщност дамата с най-голямата сбирка от продукти, предопределени за носене на краката, е една и това е Дарлийн Флин.

За първи път достижението ѝ е прието от Рекордите на Гинес още през 2006 година, когато сбирката ѝ се състои от 7765 продукта. Само за шест години обаче съумява да я удвои и по този начин през 2012 година тя към този момент наброява 14 684. Макар и върхът ѝ да не е нов, от този момент насам не е подобряван. За злощастие Дарлийн Флин почива през 2013 година - единствено година откакто става известна с върха си.

" Страхотно е и е сбъдната фантазия ", споделя Дарлийн за признаването си от Световните върхове на Гинес още тогава.

Част от нейната забележителна колекция са продукти като имитация на стъклената пантофка на Пепеляшка и скъпия брачен ботуш на нейната баба. Предвид голямото количество обувки, които има Дарлийн, е напълно предстоящо къщата ѝ да наподобява на музей. Колекцията ѝ се разгръща даже и край басейна и бара в дома ѝ.

Страстта ѝ към обувките обаче надалеч не се изчерпва единствено до събирането на разнообразни продукти. Пренася се и в персоналния ѝ живот и по този начин се въодушевява за имената на кучетата си - Shoesy-Q и Bootsy Shoebert.
 Platform Sneaker на Balenciaga - маратонките, с които марката още веднъж притегли внимание
Platform Sneaker на Balenciaga - маратонките, с които марката още веднъж притегли внимание

Това ли са най-щурите обувки на Balenciaga до момента

Колкото до това какво толкоз забавно намира Дарлийн в обувките, че да събере толкоз внушителна сбирка, тя споделя: " Красиви са, женствени са. " И добавя, че най-любимите ѝ са тези, които са най-уникалните, както и тези, които е купувала в другите щати и страни, в които е пътувала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР