Здравето на клиентите, служителите и партньорите на Райфайзенбанк, както и

...
Здравето на клиентите, служителите и партньорите на Райфайзенбанк, както и
Коментари Харесай

Райфайзенбанк апелира клиентите да използват електронните канали за банкиране

Здравето на клиентите, чиновниците и сътрудниците на Райфайзенбанк, както и запазването на операционния потенциал на банката са от най-голям приоритет. Банката приканва клиентите си да употребяват електронните канали за банкиране – мобилното банкиране RaiMobile, Райфайзен Онлайн и цифровия портфейл RaiPay, посредством които бързо, елементарно, комфортно и несъмнено могат да се реализират отдалечено съществени банкови интервенции. Възможност за банкиране са и банкоматите, както и контактният център на Райфайзенбанк (0700 10000 за клиенти на Виваком и 1721 за клиенти на А1 и Теленор).

Офисите на банката не престават да работят както до момента, при съблюдаване на строги ограничения против разпространението на вируси и се дезинфекцират по няколко пъти дневно, в това число и банкоматите в тях. Ограничен е броят на клиентите, които се позволяват по едно и също време в банковите офиси, като от самото начало ще се следи за спазването на отдалеченост сред клиентите и чиновниците. Обслужването се реализира на бронирана каса. Предвиждат се ограничения за понижаване на потенциала за взаимозаменяемост на чиновниците, при положение на наложена карантина, с цел да може банката да продължи да обслужва своите клиенти.

Постоянно се следи касовата наличност в офисите и АТМ устройствата и постоянно се зареждат. Банката моли клиентите да съблюдават ограниченията срещу скупчване на хора (отстояние от 1.5 м.), да посещават банката единствено при нужда и да употребяват електронните канали за банкиране.

В централата също са въведени ограничения за опазване здравето на чиновниците, които в това време подсигуряват непрекъсваемостта на интервенциите.

Ръководството на Райфайзенбанк непрекъснато следи обстановката и при нужда е готово да реагира с спомагателни ограничения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР