Доц. д-р Марина Стефанова е зам.-декан Устойчиво развитие, подкрепа и

...
Доц. д-р Марина Стефанова е зам.-декан Устойчиво развитие, подкрепа и
Коментари Харесай

Марина Стефанова: ESG-преходът е най-добрият шанс за преосмисляне на стратегиите за развитие

Доц. доктор Марина Стефанова е зам.-декан „ Устойчиво развиване, поддръжка и ангажиране “ на Стопанския факултет към СУ „ Св. Климент Охридски “. Директор е на магистърска стратегия „ Отговорно и стабилно ръководство “, ESG Lab и ESG Academy. Председател e на Асоциацията на експертите по резистентност и изпълнителен шеф на фондация ФЕБ. Член на управителния съвет на Асоциацията на приключилите Стопански факултет и Българска хранителна банка и основател на мултимедийната информационно-образователна стратегия „ CSR AdviceBox “ на фондация „ Каузи “. Тя е магистър по право и лекар по обществено ръководство на СУ,,Св. Климент Охридски ”. Притежава спомагателни интернационалните квалификации в региона на общественото предприемачество, КСО и английско/европейско право, получени във Англия, Австрия, Белгия и Швейцария. От 2007 година e сертифициран съветник по корпоративна обществена отговорност към Организацията за индустриално развиване на Организация на обединените нации. Член на Огледалния комитет по създаване на интернационалния стандарт по КСО - ISO 26 000 към Българския институт за стандартизация. 

Доц. доктор Марина Стефанова е модератор на трети спорен панел,,Нова епоха за бизнеса: устойчивото развиване по-необходимо и по-видимо отвсякога “ на предстоящия  , проведен от Мениджър.

- Все повече компании в България работят взаимно с просветителните институции в битката с климатичните промени. Подобно съдействие ли е ключът към постигането на резултати?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР