На пазара в Съединение хората не се вълнуват само от

...
На пазара в Съединение хората не се вълнуват само от
Коментари Харесай

Жители на Съединение към Караянчева: Нагледахме се на лъжи! Време е ГЕРБ да управлява, за да оцелеем

На пазара в Съединение хората не се вълнуват единствено от цената на зарзавата и храната в магазините, а разпалено разясняват и обстановката в страната. Виждат с очите си съсипията, която оставиха Политическа партия и чакат ГЕРБ да възвърне реда в страната, с цел да може и хората, и бизнесът, и дребните производители да имат някакъв небосвод. Това разяснява лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Цвета Караянчева след визитата си на общинското пазарище, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Тя беше дружно с регионалния координатор Георги Мараджиев, общинския началник Атанас Балкански и с претендента за депутат Иван Мусеров.След като обиколи пазара и поговори с хората Караянчева показа, че съгласно тях Борисов е единственият водач, кадърен да извади страната от рецесията.
„ Три години институциите не работеха в интерес на хората и парите към земеделските производители и бизнеса, бяха забавени. Нагледахме се единствено на операции и подправяне на документи. От съперниците си видяхме единствено опълчване и всекидневни внушения и неистини. За да има предвидимост и сигурност за всички, би трябвало да гласуваме, а верният номер е 22 “, посочи Мараджиев.
Цвета Караянчева акцентира, че високата изборна интензивност и мощната поддръжка за ГЕРБ са единствената гаранция за съставяне на устойчиво постоянно държавно управление с цялостен 4 – годишен мандат.
След срещите на пазара Караянчева и представителите на ГЕРБ възпламениха свещ за здраве в църквата „ Свети Атанасий “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР