Засича движение, вижда на тъмно, поддържа и разговори Мобилното приложение

...
Засича движение, вижда на тъмно, поддържа и разговори Мобилното приложение
Коментари Харесай

TendaEye показва видео от дома във всеки момент

Засича придвижване, вижда на мрачно, поддържа и диалози

Мобилното приложение TendaEye демонстрира ясна картина от вкъщи, уловена от камерата Tenda 50+

Достъпните софтуерни решения направиха видеонаблюдението на дома и офиса обикновено занятие даже и за неопитни консуматори. Разбира се, сигурността не се изчерпва и подсигурява с една IP камера и смарт телефон приложение, само че във всички случаи сходно семпло решение ще даде повече успокоение и благоприятни условия за реакция на притежателите при нежелани произшествия.

Наскоро ви представихме компактната и функционална IP камера за видеонаблюдение Tenda C50+, налична на българския пазар за към 150 лева (IP камера Tenda C50+ пази дома и офиса – през деня и нощем), а в този момент ще се спрем по-подробно на съпътстващото я мобилно приложение TendaEye – комбинацията от двете ще ви даде картина от вкъщи или офиса когато и да е, без значение къде се намерите.

IP камерата Tenda C50+ следи зорко протичащото се в повереното й за защита помещение

Инсталиране и конфигурация

За да употребявате пълноценно IP камерата, би трябвало да си свалите и настроите безплатното мобилно приложение TendaEye от Гугъл Play за Android смарт телефони или от Apple App Store за iPhone – като го потърсите непосредствено в един от двата онлайн магазина или просто сканирате QR кода на приложението от включената в комплекта на камерата документи, с цел да го изтеглите.



Следващата стъпка е да включите към зареждането IP камерата и да изчакате няколко секунди, до момента в който устройството се приведе в подготвеност, за което самото то ще ви осведоми с глас, че чака Wi-Fi настройване. Тогава пускате към този момент сваленото приложение TendaEye, добавяте ново устройство и въвеждате паролата за достъп до домашния Wi-Fi рутер, с цел да се закачи камерата към него. Ако процедурата мине сполучливо, камерата ще ви заяви, че е обвързвана към Wi-Fi.



В случай, че този първи опит не се увенчае с триумф, можете да инициализирате камерата до първичните настройки, като натиснете за най-малко две секунди бутона Reset, ситуиран на задната страна на устройството, и да повторите процедурата. За облекчение на потребителите, в мобилното приложение е налична подробна помощна информация.

Ето няколко потребни благоприятни условия, които получавате от комбинацията Tenda C50+ и мобилно приложение TendaEye:

Видеонаблюдение в действително време

Веднъж обвързвана сполучливо към Wi-Fi, камерата е подготвена да предава видео онлайн към смарт телефона ви от повереното й за защита помещение. На екрана на мобилното приложение ще видите прозорче с видео, което просто би трябвало да пуснете, с цел да започнете да приемате картина в действително време от вкъщи или офиса с резолюция HD. Можете, несъмнено, да записвате всичко на SD карта, която се инсталира в камерата.



Директно от смарт телефона можете да вършиме основни настройки на камерата – да вземем за пример, да фиксирате позицията й, да я въртите хоризонтално и отвесно надлежно на 355 градуса и 120 градуса за цялостен обсег на помещението, да обръщате вероятността, да извършите момента фотография, да записвате или да предизвиквате диалог с вашите близки в дома през микрофона и представителя на C50+.

Аларма при навлизане

Една от главните функционалности на системите за видеонаблюдение е да сигнализират неотложно при опит за навлизане в пространствата. C50+ се оправя съвършено с тази задача – камерата на Tenda засича придвижване и изпраща незабавна тревога към смарт телефона на потребителя, като в същото време прави момента фотография („ снапшот “) на обстановката.



Нещо повече, камерата може да „ пищи “ относително мощно, в случай че сте задали тази алтернатива в настройките, и по този начин да смути нашествениците. На смарт телефона си пък можете да зададете уведомяване, съпроводено със тон и осцилация, с цел да не пропуснете алармата. Всички „ снапшоти “ са елементарно налични за разглеждане от мобилното приложение.

Нощно виждане

Tenda C50+ си прави съзнателно работата освен денем, когато има светлина, само че и нощем – и въобще в тъмни пространства, без значение кога на денонощието. Камерата разполага с инфрачервено зрение и предлага много ясна картина в обсег до 10 метра към себе си. Несъмнено, тази функционалност е доста потребна за нощно наблюдаване и в тъмни пространства като хранилища, тавани, изби и други



Видеоконференция

Не на последно място, Tenda C50+ е инструмент за видеоконферентни диалози. Камерата разполага с вградени микрофон и представител, които в допълнение със способността й да предава видео в действително време, вършат вероятни конферентните диалози с околните в дома. Микрофонът на камерата, респ. инициирането на диалог, се включва с натискане на иконка в мобилното приложение.

TendaEye е отзивчиво приложение с подсъзнателен и елементарен за асимилиране потребителски интерфейс. На процедура, с тази мобилна апликация можете да контролирате изцяло функционалностите и държанието на камерата – отдалечено, през смарт телефона, тъй че да настроите C50+ да работи съгласно желанията ви.

Даунлоуд: TendaEye за Android , TendaEye за iOS
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР