Защо синдиците на КТБ преследват малкия бизнес като вложители със

...
Защо синдиците на КТБ преследват малкия бизнес като вложители със
Коментари Харесай

Адв. Славов: Срамно е, че всички в сегашното Народно събрание мълчат за КТБ

" Защо синдиците на КТБ преследват дребния бизнес като инвеститори със предпазени депозити във банкрутиралата банка, вместо да нападат огромните играчи с необезпечените заеми или с нагласените цесии и прихващания, осъществени след слагането на банката под специфичен контрол от Българска народна банка? ", това запита адв. Петър Славов в предаването " Денят с В. Дремджиев ", излъчващо се по ТВ+ и ТВ1.

Адв. Петър Славов е претендент за депутат от гражданската квота на " Демократична България " в 25 МИР.

" В отиващия си парламент няма нито един народен представител, който да е сложил въпрос за КТБ към министрите или премиера Последното запитване по тематиката е от далечната към този момент 2017 година, когато с Методи Андреев и Мартин Димитров питахме за настоящото положение на „ масата на несъстоятелността “ (т.е. събраните активи) на КТБ. Отново Групата за напън, и отново за последно в 43-ото Народно заседание, сложи въпроса за КТБ и пред тогавашния основен прокурор, като поискахме чуването му пред Народното събрание, само че Данаил Кирилов, като ръководител на Парламентарната правна комисия, размотаваше проекторешението 6 месеца, до момента в който депутатите предварително се разпуснаха през 2017г. ", добави адв. Славов.

" КТБ е самобитен репер за отношението на всяка партия и всеки политик към корупцията и задкулисието. Срамно е, че всички в настоящето Народно заседание мълчат по тематиката и я замитат под килима, до момента в който ние продължаваме борбата, въпреки и отвън Народното събрание и по правосъдните зали!'', съобщи още юристът, претендент за депутат.

" Ако като жители не сме дейни и на 4 април си останем по домовете и в обществените мрежи, смяна няма да има. Ще получим още от същото, в това число нищо чудно същите хора, виновни за банкрута на КТБ, да източат някоя друга финансова институция! Затова хората би трябвало да са дейни, готови за тежки избори и да се подсигурят с защитни маски, ръкавици и най-много самообладание, и да отидат да гласоподават. Има задоволително доста партии и претенденти. Всеки би трябвало да може да откри своя любимец в тази палитра и да го поддържа преференциално! ", добави адв. Петър Славов.

Целия диалог можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР