Обвиняеми в руски следствен арест в Ростовска областо взеха за

...
Обвиняеми в руски следствен арест в Ростовска областо взеха за
Коментари Харесай

Обвиняеми в тероризъм взеха заложници в руски изолатор

Обвиняеми в съветски следствен арест в Ростовска областо взеха за заложници двама чиновници в пандиза.

На място са извикани представители на правоприлагащите органи.

Твърди се, че двамата подсъдими са поддръжници на терористичната организация „ Ислямска страна “, твърди каналът Baza в „ Телеграм “. Според съветската организация РИА Новости, обвинените са упрекнати в тероризъм.

Обвиняеми в тероризъм взеха заложници в съветски изолатор 16.06.24 15:28 Уличиха Етиен Леви, който ще е народен представител от „ Величие “ в машинация! (ВИДЕО) 16.06.24 15:16 Песков: Путин е подготвен да взе участие в договаряния с Украйна, само че не със Зеленски 16.06.24 15:15 Карлос Контрера побесня: Над 400 бона ще коства ЛГБТ-парада на софиянци! 16.06.24 14:50 Разкриха огромната истина за чистотата на плажовете у нас 16.06.24 14:32

По-късно Федералната работа за осъществяване на наказванията на Русия заяви, зе заложниците са освободени невредими, а похитителите са убити, откакто специфичните служби са щурмували обекта, оповестява Интерфакс.

„ Престъпниците бяха премахнати “, се споделя в изказване на Федералната работа за осъществяване на наказванията на Русия, представено от организация Интерфакс. „ Служителите, които са били държани като заложници, са освободени. Те не са потърпевши “, прибавя затворническата работа.

Към момента не е ясно какъв брой от шестимата похитители са били убити.

 

Източник: „ Интерфакс “/Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР