БСП размени остри реплики с представители на новите партии в

...
БСП размени остри реплики с представители на новите партии в
Коментари Харесай

Георги Свиленски: БСП не е партия на статуквото

БСП замени остри реплики с представители на новите партии в спор за авторството на някои от предложенията в новия парламент.

" Българска социалистическа партия е систематична партия, само че не партия на статуквото. Не сме водили диалози с " ИТН ", нито публични, нито неофициални ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия.

Според него няма остри несъгласия сред стратегиите на Българска социалистическа партия и " ИТН ", само че на първо място има неща, които би трябвало да се свършат, преди да се стига до предварителни избори Свиленов счита, че българското общество няма потребност от заяждания и разногласия за авторство на законопроекти.

Той съобщи, че в случай че Българска социалистическа партия получи трети мандат, ще се свика съвет и ще се обсъдят опциите, само че е разумно за министър-председател да бъде повдигнат ръководителят на партията Корнелия Нинова. " Факт е, че в последните си дни държавното управление сменя и назначава, взема решения за концесии, оправдава мораториум върху някои от решенията му ", уверен е социалистът. Той акцентира, че всички назначения ще бъдат преразгледани и тези, които не дават отговор на закона, ще бъдат изменени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР