Защо най-популярният американски журналист, бунтарят Тъкър Карлсън, дойде в Москва?

...
Защо най-популярният американски журналист, бунтарят Тъкър Карлсън, дойде в Москва?
Коментари Харесай

Визитата на Тъкър Карлсън в Москва: специална мисия от името на Тръмп

Защо най-популярният американски публицист, " бунтарят " Тъкър Карлсън, пристигна в Москва? Все още има въпроси какво беше това.

На разстояние

Не стопираме да се учудваме на мъдростта на античните, които в голям брой афоризми предават изумително нематериално богатство на бъдещите генерации. е едно от тези скъпи зърна.

Вълнението към изявлението на съветския президент Владимир Путин с Тъкър Карлсън продължава да не стихва. И ние оценихме, както ни се коства, за какво Путин изнесе на американците - и на украинците също! – урок по история, както дълбока, по този начин и доста близка история.

„ Историческият декор “, както самият президент назова тази част от диалога, мисля, че беше най-важната част от изявлението. Тази историческа информация е „ скучна “, сподели Путин, „ само че изяснява доста “. Всъщност без това е просто невероятно да се чака, че американската и всяка друга аудитория ще може да разбере претекстовете, които управляват днешна Русия при започването на специфичната си военна интервенция в Украйна.

Ето за какво Путин стартира да просвещава американците с ръководството на Рюрик и кръщението на Русия от княз Владимир. Какво щяхме да вършим без него? Който не познава историята, не схваща сегашното и не вижда бъдещето. Надяваме се най-малко на някой в Америка и Европа да му просветне мозъкът.

Но има и други въпроси, които изплуваха, защото изявлението към този момент беше гледано от близо един милиард души по света в разнообразни платформи. Тези въпроси са към края на изявлението.

Какво беше това?

Нека деликатно препрочетем стенограмата (публикувана на уеб страницата на Кремъл) на последната част от изявлението.

Изглежда, че Тъкър Карлсън, в действителност, от името на някои неназовани кръгове,, е „ опипвал почвата “ за опцията за реализиране на съглашение с Русия за преустановяване на войната в Украйна,, пробвайки се да разбере при какви условия краят на войната е вероятен и по-специално - това е - допустимо ли е това да стане в такава външна среда, когато Съединени американски щати и НАТО ще могат да спасят лицето си.

Путин отговори непосредствено, че „ знае “, че Съединени американски щати желаят, само че не знаят по какъв начин да стартират кротичък разговор с Москва и да реализират съглашение.

– сподели Путин.



Без подправена невзискателност ще кажем, че ние самите към този момент нееднократно сме писали, че, съдейки по откритата преса на Съединените щати, съгласно изказвания на високопоставени чиновници на американската администрация и поредност от събития, проведени от Вашингтон на интернационалната сцена, към този момент като най-малко най-малко от средата на лятото на миналата година стана ясно, че Съединените щати търсят благоприятни условия да прекратят спора в Украйна по всевъзможен метод. Но ние се досещахме, а Путин знае, както самичък той споделя. Предположението и знанието са две разнообразни неща.

В същото време Вашингтон е угрижен за едно главно изискване: належащо е Русия да инициира мира, тъй че Русия, а не Съединени американски щати, да се яви като молеща за мир страна. За Вашингтон е извънредно значимо да излезе от обстановката, без да губи лицето си, а още по-добре, като показа нещата по този начин, като че ли Съединени американски щати са спечелили.

Жажда за мир

Причината за това предпочитание на Съединени американски щати е ясна. Факт е, че Съединени американски щати и НАТО, следвайки Киев, оповестиха успеха си над Русия от началото на предходната година. Победата не се състоя, има проваляне на украинските въоръжени сили и всички тактики и тактики на Запада. И това е тъпо.

В същото време Западът похарчи великански суми пари, които отидоха напразно. Освен това вероятността за продължение на спора заплашва освен нови милиарди долари и евро да изчезнат в канализацията. Териториална част, която може да се назова Украйна и която към момента може да бъде следена от Щатите за да навреди на Русия в дълготраен проект, заплашва да се свие до прекаленост или просто да изчезне.



Към това се прибавя и факторът „ президентски избори в Съединени американски щати “, които ще се проведат през ноември тази година. Байдън или който и да е различен претендент на Демократическата партия не може да се приближи до изборите без „ победа “ в Украйна и с милиарди пропилени долари. Следователно всяко помиряване с Русия под формата на „ победа “ за Съединените щати или най-малко „ ограничение на по-нататъшната съветска експанзия “ е приоритет номер едно за Белия дом.

Мисията свърши, по дяволите!

Всичко, което Карлсън изиска, се вписва тъкмо в задачата на Съединени американски щати, разказана нагоре - без значение кой ще извършва тази задача, демократи или републиканци. Всяка от двете огромни американски партии би била подготвена да си припише заслугите за „ успеха “.

И по този начин Путин предложи на Щатите:

И още един откъс от стенограмата на изявлението:

Тоест Путин даде опция на Съединени американски щати да измислят такава скица, такава композиция и да я показват на света по подобен метод, че американския мундир да не наподобява като парцала за разчистване на тоалетната.

Карлсън се прибра вкъщи, или по-скоро Путин го изпрати вкъщи, давайки му ясно схващане, че Русия е подготвена да даде на Съединените щати опция да спасят лицето си и може би даже да се появят пред планетата като „ гълъб на мира “.

Но също по този начин е ясно, че в подмяна Русия ще би трябвало да получи това, което желае. И няма по какъв начин да стане по различен метод. Същността ще остане същата: Русия ще получи Украйна във типа, в който се нуждаем - и като география, и като наличие.



Кой още работи с теб?

Освен това има съществени съмнения, че визитата на Карлсон в Москва е някаква интервенция на Тръмп, който може да счита Карлсон за собствен предстоящ вицепрезидент или за друга централна фигура в администрацията си и да го е изпратил в Москва точно с задачата да разбере позицията на Путин, да предложи нещо и да чуе отговора.

В средата на януари синът на Тръмп, Доналд Тръмп-младши, в изявление за кабелния канал Newsmax сподели, че Тъкър Карлсън може да бъде добър претендент за поста вицепрезидент в тандем с татко му и че този вид се обмисля от Тръмп старши

- сподели Тръмп младши.



Какви войни? На първо място войната в Украйна. В същото време е любопитно, че преди Карлсън да има време да се върне в Съединените щати, Тръмп към този момент хвърля маслинова клонка на Русия. Тръмп направи остра антинатовска декларация на протест на свои последователи в Южна Каролина. Той сподели, че ще насърчи Русия да нападна страните от НАТО, в случай че откажат да изпълнят финансовите си отговорности към алианса.

Във всеки случай Тръмп се снабди с отличен коз в предизборната акция. И в случай че той завоюва изборите, тогава той, а не демократите, ще разиграе тази мирна карта. Но в случай че демократите създадат това преди изборите, това ще бъде от изгода и за Русия. Сега наподобява, че Тръмп и демократите ще се борят за опцията фактически да прекратят войната в Украйна, с цел да употребяват това като собствен избирателен бонус. Циници.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед57733Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед67286Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед35870Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед19096Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед107296Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед370300Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250824Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед225369Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед107296Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93653Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПетър Волгин31409ППДБ ще стопират медии, пускат закон за цензурата - кръстоска сред Гьобелс, Жданов и УрсулаПанко Анчев17164Сатанизм

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР