Респ. Дийн Филипс, D-Min., в сряда разкритикува решението на Ирландия,

...
Респ. Дийн Филипс, D-Min., в сряда разкритикува решението на Ирландия,
Коментари Харесай

Демократът в Камарата на представителите разкритикува признаването на Ирландия, Испания и Норвегия на палестинската държава като „подарък за Хамас“

Респ. Дийн Филипс, D-Min., в сряда разкритикува решението на Ирландия, Испания и Норвегия да признаят палестинската държавност, като твърди, че този ход изпраща „ обръщение към терористите “, че „ отвратителните тактики работят “.

„ Аз от дълго време се застъпвах за палестинско самоопределяне и държавност и ще продължа да го върша “, написа на X Филипс, който е член на Комисията по външни работи на Камарата на представителите.  

" Но преждевременното признание на страна от Испания, Норвегия и Ирландия е подарък за Хамас и обръщение към терористите по света, че отвратителните тактики работят ", сподели той. — Срамно.

За отбелязване е, че Хамас отпразнува решението на Ирландия, Испания и Норвегия като забележителна „ повратна точка “, съгласно изказване, споделено на X от палестинската новинарска организация Quds News Network.

" Хамас приветства оповестяването на Норвегия, Ирландия и Испания, които признават страната Палестина, считайки го за значима ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР